Arkadaş Olarak Ekleyenleri Kabul Ediyormusunuz????

• Kullanıcı LoKi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

LoKi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ..... bazen görürsünüz posta kutunuza baktığınızda youtube hesabınızda , şu kişi sizi arkadaş olarak ekledi..... Kabul ediyormusunuz acaba ? kabul edince ne oluyor, yani abone lik ile arkadaşlık arasında nası fark var acaba , bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Dostum acaba bi faydası olur mu ki ? ne biliyim abone olanlardan farkını anlamaya çalışıyorum.

Arkadaşlar ..... bazen görürsünüz posta kutunuza baktığınızda youtube hesabınızda , şu kişi sizi arkadaş olarak ekledi..... Kabul ediyormusunuz acaba ? kabul edince ne oluyor, yani abone lik ile arkadaşlık arasında nası fark var acaba , bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Arkadaşım , Mail olarak bildirilen abone ve arkadaşlar , Abonesi çok fazla olan Kişilerdir , test edebilirsin .. sizi ekleyenin kanalına bakarsanız en az 10 - 30 hatta 100 bin aboneli kanal olduğunu görürsünüz bu kişiler çok değerlidir bu yüzden size özel olarak mail gelir, çok değerli abonelerdir çünkü yayınladığınız bir videoyu eğer izlerse , otomatik olarak videonuzu 100bin kişide görür .. Ben sürekli , kabul ediyorum ve onlarla aramı iyi tutmaya çalışıyorum :D

Dostum acaba bi faydası olur mu ki ? ne biliyim abone olanlardan farkını anlamaya çalışıyorum.

Fark Çok Dostum.. Bu gün biri eklemişti beni , 29.000 küsür abonesi vardı ve izlenimi 11M :D Bu şans kaçmaz , Bulursanız bırakmayın , arayı iyi tutun videolarına filan , güzel yorumlar yapın , videolarını beğenin

Arkadaşım , Mail olarak bildirilen abone ve arkadaşlar , Abonesi çok fazla olan Kişilerdir , test edebilirsin .. sizi ekleyenin kanalına bakarsanız en az 10 - 30 hatta 100 bin aboneli kanal olduğunu görürsünüz bu kişiler çok değerlidir bu yüzden size özel olarak mail gelir, çok değerli abonelerdir çünkü yayınladığınız bir videoyu eğer izlerse , otomatik olarak videonuzu 100bin kişide görür .. Ben sürekli , kabul ediyorum ve onlarla aramı iyi tutmaya çalışıyorum :D

Vay haklısın dostum en az abonesi olan 1000 küsur , yani ben onu kabul edince , anladım benim ağ ım genişleyecek ama acaba arkadaş olunca ne gibi şeyler paylaşılıyor karşılıklı onda biraz soru işaretim var.

sizi arkadaş olarak ekleyen ler google + daki profilinizi ekliyor paylaştıgınız videolar muhtemelen google + hesabınıza otomatik olarak yollanıyor google + da yaptıgınız paylaşımlar + landıkça sıralamada yükseliyorsunuz vsvs

Ben hepsine yoksay diyodum onları nasıl bulacam bi daha çok geldi arkadaşlık istegi.

birde bazıları otomatik yorum atma yolluyolar denk gelmişsinizdir o nasıl oluyor acaba.

Vay haklısın dostum en az abonesi olan 1000 küsur , yani ben onu kabul edince , anladım benim ağ ım genişleyecek ama acaba arkadaş olunca ne gibi şeyler paylaşılıyor karşılıklı onda biraz soru işaretim var.

bir video yükleyince , videonu izle ve altta paylaşa tıkla , google+ da paylaş de , aile,arkadaşlar , çevre filan yazar orda hepsini al paylaş de , videolarını onlarda görür .. :D ya geçenlerde bi kızın 2 milyon abonesi vardı yalvardım beni eklemedi , oda kurnaz para istiyordu herhalde :D

benı ısın garip yanı 3 4 kısı butun kanallarımı eklemıs ekledım bende ama bırazcıkda cekindim nerden buldu tum kanallarımı dıye . bu nası bişedir ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri