Arkadaşalar yeni başladım bi yardımcı olurmusunuz

mesqul450

Kayıtlı Üye
Selamın aleykum öncelikle bi kac gun once gırıdım youtube para kazanma ısıne yenıyım daha hıc bısey bılmıyıorum oncelıkle yenı bırı ıcınde dun youtube da olmayan bı vıdyo atmısıdm gecden sabaha 1.029 ızlenme -almısdı telıf varmıs kaldırmak zorunda kaldım :S Neyse bot alma falan varmıs self yapma bana kısa bı bılgılendırme mesajı atarsanız mesala napmam lazm daha ıyı olmak ıcın ne almam lazım bide bi adsense ye kac kanal baglıya bılıyoruz Şimdiden Teşekkur ederim. Allaha emanet olun

kardeş
serkan abinin youtubede para kazanmayla ilgili onlarca videosu var
misal bu paylaştığım gir o kanala
uzunluguna bakma bütün videolar izle
kimseye bişey sormak zorunda kalmassın , ben başlarken böyle yaptım
sonra bu foruma her fırsatta göz gezdir ,
yeni yazıları oku , gündemi takip et

eğer üşenirsen vazgeçersin , üşenmessen illaki kazanırsın
https://www.youtube.com/watch_videos?video_ids=36ji9HApfF4%2C8fADViYqFHc%2C7gBrdURoRak%2CyT4DWHh5oiQ%2CE5AL72SGjoo%2Cn04pc0Mg73Q%2CmMnxben9ga8%2Cmh-Xv5wvsLg%2C5UtZ1B-aZTY%2CeLCXzpKhqzM%2CiAvQh2PqQV8%2CY6rGtUc_PK8&title=Y%C3%BCklenen+pop%C3%BCler+videolar&type=0&more_url=&feature=c4-overview

bot olarak videoyap la başla sonra vds falan alirsin :)

dizi film işinden uzak dur

türkçe içerik atma devamlı sahte telif atiyorlar

vine çalışma 50 bin izlenmeye 3 dolar zor veriyor ama dersinki comp yapacam 5-10 dklık ozaman gir vine işine

vine çalışma 50 bin izlenmeye 3 dolar zor veriyor ama dersinki comp yapacam 5-10 dklık ozaman gir vine işine

Arkadaşım bot hakkında bir sorum var.
Vds hızlı down up yapabiliyoruz.Vds alıp elle yüklemek mi yoksa bot alıp normal olarak kullanmak mı? Bana kalırsa vds alıp elle yükleyip açıklama etiket girmek daha iyi gibi bu durumda botun faydası nedir ?

Arkadaşım bot hakkında bir sorum var.
Vds hızlı down up yapabiliyoruz.Vds alıp elle yüklemek mi yoksa bot alıp normal olarak kullanmak mı? Bana kalırsa vds alıp elle yükleyip açıklama etiket girmek daha iyi gibi bu durumda botun faydası nedir ?

spam çalışıcan yüksek ihtimall elle yüklemen bütün videoları çok vaktini çalar en iyisi bot

bu dediğin videoyap ile bu işi yapınca ileride sorun oluyormu kanalla ilgili telif olsun üçüncü eşlenen olsun biraz bilgi verirmisin

spam çalışıcan yüksek ihtimall elle yüklemen bütün videoları çok vaktini çalar en iyisi bot
Bot kullanmiyorum ama ileride ilk kazancimi alinca VDS almayi düşünüyorum SPAM sayilir ama ben daha özgün SPAM yapiyorum kesiyirum biciyorum logo ekliyorum intro falan şuan gelirim günlük 10 TL civari mart ayina girdigimizden beri boyle inşallah günde 25-30 civarlarına cikicam

artik çok zorlasdi youtube'dan para kazanmak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri