Arkadaşınızı, sevgilinizi, çocuğunuzu takip etmek artık çok kolay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar sizlere tamamen legal bir program söyleyeceğim bugün.

Program aracılığı ile hangi sitelere girilmiş, hangi tuşlara basılmış, hangi programlar açılmış hepsini görebileceksiniz Log halinde.

Programın ismi : spyrix

Full versiyonunu başka mecralarda bulabilirsiniz.

PC'de olan her aktiviteyi loglayıp sizin mailinize istediğiniz süre aralıkları ile yollayabiliyor.

Fakat

https://spyrix.com/dashboard/

direk dashboard'dan da görsel olarak takip edebiliyosunuz bence en iyisi siteden hesap açıp takip etmek full versiyonunu indirip yapabiliyorsunuz :D

Güven sorunu yaşayan veya merak edenler varsa bunu uygulayabilir.

Yapılacak şeyler basit programı önce hedef bilgisayar indiriyorsunuz o kişinin haberi olmadan sonra gerekli ayarları yapıyorsunuz o size kayıtları sürekli yolluyor. Tamamen gizlidir.

Belki arayan falan vardır diye yazıyorum illegal bir şey yok yani legal tamamen ona göre yorum atın :)

dendroid ile android telefonları takip edelibilirsiniz veye metasploit ile telefonların yer bilgisini kamera ses vs erişebilirsiniz

Çocuğu olanlar için gayet güzel, ancak sevgili, arkadaş için kullanmak özel hayata müdahale olur.

dendroid ile android telefonları takip edelibilirsiniz veye metasploit ile telefonların yer bilgisini kamera ses vs erişebilirsiniz

metasploit ahh ahh eski günler aklıma geldi :D metasploit açıkları çok iyi fakat kullanmak bilgi istiyor

Çocuğu olanlar için gayet güzel, ancak sevgili, arkadaş için kullanmak özel hayata müdahale olur.

Valla hocam kimsenin kulağından tutup "kullan zorla" demiyoruz, herkesin günahı kendine yani ben sadece konuyu açtım :)

metasploit ahh ahh eski günler aklıma geldi :D metasploit açıkları çok iyi fakat kullanmak bilgi istiyor

Valla hocam kimsenin kulağından tutup "kullan zorla" demiyoruz, herkesin günahı kendine yani ben sadece konuyu açtım :)

Öyle olmuyor ama hocam konuyu görünce şeytan dürtüyordur. Ben ne olur ne olmaz yazdım :)

Öyle olmuyor ama hocam konuyu görünce şeytan dürtüyordur. Ben ne olur ne olmaz yazdım :)

Valla hocam dediğim gibi sorumluluk tamamen kullanana aittir ister ailesinin pc sine koysun ister sevgilisinin ister babasının yani orası beni hiç ilgilendirmiyor ben sadece ihtiyacı olan arayan varsa diye bilgilendirmek istedim :)

Merhaba arkadaşlar sizlere tamamen legal bir program söyleyeceğim bugün.

Program aracılığı ile hangi sitelere girilmiş, hangi tuşlara basılmış, hangi programlar açılmış hepsini görebileceksiniz Log halinde.

Programın ismi : spyrix

Full versiyonunu başka mecralarda bulabilirsiniz.

PC'de olan her aktiviteyi loglayıp sizin mailinize istediğiniz süre aralıkları ile yollayabiliyor.

Fakat

https://spyrix.com/dashboard/

direk dashboard'dan da görsel olarak takip edebiliyosunuz bence en iyisi siteden hesap açıp takip etmek full versiyonunu indirip yapabiliyorsunuz :D

Güven sorunu yaşayan veya merak edenler varsa bunu uygulayabilir.

Yapılacak şeyler basit programı önce hedef bilgisayar indiriyorsunuz o kişinin haberi olmadan sonra gerekli ayarları yapıyorsunuz o size kayıtları sürekli yolluyor. Tamamen gizlidir.

Belki arayan falan vardır diye yazıyorum illegal bir şey yok yani legal tamamen ona göre yorum atın :)

anti virüs yakalıyor mu

Peki siteye nasıl güveneceğiz? Her şeyi kaydediyorsa kurduğumuz bilgisayardaki bilgileri ele geçirmeyecekleri ne malum? :) [MENTION=13663]silentspy[/MENTION]

Hocam size gönderdiği mailin bir kopyasını da kendilerine gönderiyorlardır %100. Maiiler kredi kartları vs. sıkıntı çıkabilir.

özel hayatın gizliliği diye bir şey var. hem paylaşıyorsunuz hemde isteyen kullanır diyorsunuz böyle saçma olay olmaz. konu resmen suça teşviktir.

Valla arkadaşlar yazılımı ben yazmadım kredi kartı ile ilgili işleri olanlar falan varsa o pc de kullanmasın bence yani kimseye güvenilmez ama normal gezinti sörf için takılan biriyse sorun olmaz bence.

Güvenli bir şey için kendiniz böyle bir şey yazdırmalısınız, ki onu da yazmak herkesin işi değil yani. :) programı araştırabilirsiniz arkadaşlar ben sadece nette gördüm konuyu açtım indirme linki de vermedim internette var bir sürü yerde.

Bildiğimiz keylogger

legallikle alakası olmayan bir durum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri