Arkadaşlar Adsense Değiştircem

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar olan adsense mi değiştirmek istiyorum.Benim 2 tane adsense var.Birincisi kendi adıma 2.annemin üzerine belli bir sebebten dolayı annemin üzerin olan adsense değiştircem.
2.adsense yi de kendi üzerime alcam.Duyduğuma göre 2 tane adsense aynı isimle olabilir ama telefon adres ve banka bilgisi farklı olmak durumundaymış.2.adsense mi böyle yapsam sizce bir sıkıntı olur mu?

banka adı-hesabı ve adres farklı olcak

banka adı-hesabı ve adres farklı olcak

hocam 2.adsense için zaten kendime yeni bir banka hesabı açtım bu farklı adres farklı zaten o zaman sorun yok galiba ama ben 2 adsense aynı ıp giriyorum.Adsense bakmaz mı 2 tane aynı isimden kişi aynı ıp giriyor.Tehlikesi olmaz mı?

hocam 2.adsense için zaten kendime yeni bir banka hesabı açtım bu farklı adres farklı zaten o zaman sorun yok galiba ama ben 2 adsense aynı ıp giriyorum.Adsense bakmaz mı 2 tane aynı isimden kişi aynı ıp giriyor.Tehlikesi olmaz mı?

tedbir amaçlı dediğin doğru....ama ben giriyorum....

tedbir amaçlı dediğin doğru....ama ben giriyorum....

Hocam mesala adsense anladı bunu ne olucak.

---------- Mesaj saat 10:16:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:13:56 civarında gönderildi. ----------

Şimdi şöyle bir şey de var.Bizim adımız soy adımızla Türkiye'de yaşıyan insanlar var.Örneğin 2.adsense yine kendi adıma biri olcak ama bu adamın adresi farklı başka yerde oturuyor +bu adamın banka bilgisi farklı bu adamın telefon farklı ama ortak noktamız ıp numarası ve bakalarsa adsense tc kimlik no

Ozman vds alacan kendi pv den girmicen adsenseye ok

Hocam sen kendi ıp giriyorsun birşey olmuyor diyorsun.Ben tedbir amaçlı sordum.Adsense bunu öğrenince 2 adsense hesabını mı kapatıyor.Bir de yaptığımız iş yasal mı

güzel akrdeşim ben giriyorum bişi olmadı ha sen tedbir diyorsan al sana tedbir birine evden gir diğerine vds den gir ok

güzel akrdeşim ben giriyorum bişi olmadı ha sen tedbir diyorsan al sana tedbir birine evden gir diğerine vds den gir ok
beyto bende 2 adsense kullanıyorum. isim aynı ama adresler farklı tabi.
ama aynı ip den giriyorum adsenselere. ama açarken korkarak açıyorum hergün kapanırmı diye. sen ne zamandır kullanıyorsun aynı adsenseleri?

beyto bende 2 adsense kullanıyorum. isim aynı ama adresler farklı tabi.
ama aynı ip den giriyorum adsenselere. ama açarken korkarak açıyorum hergün kapanırmı diye. sen ne zamandır kullanıyorsun aynı adsenseleri?

hocam mesele 2 adsense birlikte gitmesi ):ben ona korkuyorum

Evet haklısın. Bende ondan korkuyorum. Bugünden sonra diğer adsenseye cepten gireyim diyorum. Bakalım beyto sıkıntı olmadı yazmış. görelim ne diyecek

benim durumum aynen şu yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal ne yapacağımı açıkca bilmiyorum

simdi ben sana sunu sunu yap diyecegim ama sen skypede yaptigin gibi, sen bana ne anlattin ki herseyi ben kendim yaptim diyeceksin :) hatta bana birsey ogrettigini idda edeceksin :)

Arkadaslar kusura bakmayin, bu kisyle aramizda bir durum gecti burda yardim istedigini gorunce hatirlatmak istedim, yardim aldigi insanlara umarim biraz saygili olur ustelik saatlerce karsilik beklemeden ugrasan birilerine.!!!

crazykanka'nın israil'in, amerikanın bize bi oyunu olduğunu düşünüyorum zaten.
Adam geldiği günden beri troll :)

Kardeş ben kimseye saygısızlık yapmadım.Bak sana birşey öğretiyim.Bir insan seninle muhabbet ediyorsa uzun zamandır ona denmiyecek bir laf dersen o insan sana soru soruyorsa sende ona dersen.Beni soru sormak için mi kullanıyorsun.Bir de bu insan her gün muhabbet ediyorsan ben de sana cevabını sert bir şekilde veririm.Beni tanıyan tanır.İnsanlara saygısızlık eden sensin.Olayı başka yerlere çekme hesabını veremeceğim bir durum yok Allah'a şükür istersen konuşmalarımız koy ama delikanlı bir şekilde koy başkalarına yaptığın gibi kesip kendi yazılarını koyma tamam mı.Şimdi gelip te bana burda bir konu üzerinden laf edersen sana yine cevap veririm.Saygızlık yapma kimseye

---------- Mesaj saat 11:35:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:34:37 civarında gönderildi. ----------

Hocam olayı bilmeden böyle demeniz sizce hoş mu?Bence hiç etik değil.Ben herkese hesap veririm.

ahhaha yok be kardeşim olayla alakalı demiyorum.. Nedir olayınızda bilmiyorum zaten, ilgilenmiyorumda. Sadece burda tartışırsanız banlarım o kadarını biliyorum :)
Ben genel yazdım onu. Sadece bu konuyla alakalı değil.

Evet haklısın. Bende ondan korkuyorum. Bugünden sonra diğer adsenseye cepten gireyim diyorum. Bakalım beyto sıkıntı olmadı yazmış. görelim ne diyecek

Kardesim bende de 2 tane adsense var ayni bilgisayardan ayni isimle basvurdum banka hesaplarida ayni, ikinciye pin gelecek onu bekliyorum pin adresi banka hesabi ad hersey ayni ayni bilgisayardan basvurdum arasinda ki tek fark biri kurumsal digeri bireysel.!!!

1 ay oldu bi pin gonderilen adsenseyi acali 2 ay dememisstir belki 1 ayi gecmistir ama hala sorun yok olacaginida sanmiyorum, kurumsal actigimda benden herhangi bir kurumsallik belgesi istemedi odeme asamasinda istermi onu bilmiyorum ama suan akadar benden resmi bir belge istemedi, ben basvuruken kurumsallik belgesi isteseydi verebilirdim buna guvenerek basvurdum ama istemedi vergi levhasi yada ticari oda kaydi gibi isterseniz sizde bu sekilde basvura bilirsiniz ve suanda nasil kullaniyorsaniz aynen kullanmaya devam edebilirsiniz sorun olacagini sanmiyorum...

Ayri bilgisayarlarda basvurulup ayni bilgisayardan girmek sorun degildir cok fazla giris yapmiyorsaniz yani birinden digerine ondan digerine durmadan gecis gunde 1 den fazla giris cikis her iki adseneye gibi, yoksa sorun degil

Hocam ben arkadaşlara sordum.Açmanda bir mahsur yok dediler.Vds alma ihtimalim var.Forum da 2 tan aynı kullanıcı adı ile adsense olanlar var.Eğer zaten bir şey olsaydı konu açarlardı.

Hocam ben arkadaşlara sordum.Açmanda bir mahsur yok dediler.Vds alma ihtimalim var.Forum da 2 tan aynı kullanıcı adı ile adsense olanlar var.Eğer zaten bir şey olsaydı konu açarlardı.

kardeşim zaten bende aynı şeyi söledim sana sen bu tezimi çürüttün şimdi sen aynı şe diyon sne bilrisin...kolay gele

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri