arkadaşlar adsense hakkında cok önemli

dortnes

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben adsenseyi kurarken ismimde ş harfi geçiyordu onu kabul etmiyor diye s yapmıştım şimdi ödeme yöntemi eklicem ama ş yazınca geçersiz giriş diyor ?

ama banka kartında ş diye yazıyor birşey olur mu ?

arkadaşlar üstte karaladığım yerde sayı yazıyor o sayı ne demek oluyor

Son düzenleme:
Saolun arkadaşlar peki ödeme kaç günde hesaba yatar ? 2-3 diyor ama daha uzun sürüyor diyenlerde var

arkadaşlar şimdide anasayfaya gelince böyle diyor ödeme yöntemini girdim daha neler yapmam lazım ?

gecen yın kazancı 200 tl barajını gectiyse bu ayın 22sinde yatar

arkadaşlar birde ben şubeyi seçtiğim yerden başka yerde parayı cekemem mi ?

Heryerden çekersin :) o uyarının sebebide banka hesabına küçük bi miktar para yatcak o parayı adsensede onaylayacaksın sonra hesabın doğrulanacak ve paran gönderilecek.

EmnGry cok saol yani anladığım kadarıyla direk paranın hepsini yatırmıyolar öyle mi ?

Önce atıyorum 1,56 tl yatıyor sen bunu onaylıyorsun adsense panelinden daha sonra zamanı gelince kesinleşen miktar hesabına yatar

Dolap Kapağı ile gönderildi

tamam sorun yok bende senin gibi yapmıştım ü harfi eklemiştim adsense açarken ama ödeme siterken u yapıp istedim yolladılar adsense sana para yolluyor küçük miktar alıp onu adsenseye giriceksin bu kadar teleşa gerek yok ödeme 4 gün içerisinde geliyor

arkadaşlar bugün banka hesabına baktım 0,63 kurus vardı sanırım önceden kalma olabilir ama kaç gün daha beklemem lazım ?

Sanırım değil dostum Hesap özetinden bak kim göndermiş diye google göndermiş olabilir o aralar bişey gönderiyor. Cevap yazarken mesajı alıntı yap bildirim gelsin yardımcı olayım.

arkadaşlar bugün banka hesabına baktım 0,63 kurus vardı sanırım önceden kalma olabilir ama kaç gün daha beklemem lazım ?

hemen ertesi gün yatıyor. 0,63 kuruş adense tarafından yatırılmış olabilir. zaten o miktarda para gönderiyorlar. hesap özetine bak görürsün zaten gelip gelmediğini. geldiği miktarı yazdıktan sonra zaten ödemeyi bekleyeceksin. tabi pini onayladıysan

Sanırım değil dostum Hesap özetinden bak kim göndermiş diye google göndermiş olabilir o aralar bişey gönderiyor. Cevap yazarken mesajı alıntı yap bildirim gelsin yardımcı olayım.

hesap özetine nereden bakabilirim ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri