Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hacklenmistir buyuk ihtimal
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
telefon numaranızı kaydetmısmıydınız gmaile? yada eposta
sorun yasıyoruma tıklaın g maıl acarken oradan seceneklerden hesabıma erısemıyorumu secın
tam o kısımdan gittiğimde o gün önce silinmiştir diyo kurtarma için yazısına bastım bilgileri girdim gönderdim bunun dışında başka bişey yapabiliyormuyuz![]()
48 saat geçerli o secenek zaten 48 saat den fazla olduysa hesabınızın sılınme suresı malesef
geçmiş olsun, sanırım şifrelerinizi bilen birisi hesaplarınızı silmiş..
pcyi tarattım simdi nengine.dll diye bir virüs atmışlar büyük ihtimal ele geçirip sildiler o kadarda dikkat eden biriyim ya nasıl olur boyle bişey anlamıyorum 14k para vardı içerde![]()
google böyle bişey yapmaz demi hocam
merhaba arkadaslar google adsense giriş yapmaya calıstım az önce eposta 0 gün önce silinmiş diyor ben silmedim bu nasıl oluyo allah askına ya cıldırcam simdi lutfen yardım edin
mail adresine farklı bir ip den giriş yapıldı maili gelmedimi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.