arkadaşlar adsense hesabımın gmail silinmiş diyor

benim geçen facem şifresi değiştirildiğinde mersinden bi ip le girilmiş mesaj geldi.

1-Sizde mi mersinde oturuyorsunuz?
2-Face niz hotmaile bağlı ise böyle bir uyarının gelmesi normal çünkü hotmail ayarlarında, güvenlik sekmesinde farklı ip den giriş yapıldığında bilgi ver diye bir uyar var onunla alakalı olabilir..
3-Gmail de farklı şehirler ve farklı ülkeler dışında uyarı vermez..

1-Sizde mi mersinde oturuyorsunuz?
2-Face niz hotmaile bağlı ise böyle bir uyarının gelmesi normal çünkü hotmail ayarlarında, güvenlik sekmesinde farklı ip den giriş yapıldığında bilgi ver diye bir uyar var onunla alakalı olabilir..
3-Gmail de farklı şehirler ve farklı ülkeler dışında uyarı vermez..

hayır konyadayım ben. facemdede 2 gmail bağlıydı. biri adsensemin maili. ayrıca youtube kanalımın sayfasının da sahibiydi şifresi değiştirilen hesabım. bence bişeyler oluyor.

hayır konyadayım ben. facemdede 2 gmail bağlıydı. biri adsensemin maili. ayrıca youtube kanalımın sayfasının da sahibiydi şifresi değiştirilen hesabım. bence bişeyler oluyor.

işte sonuç olarak mersin-konya doğrulama istemesi normal..

Tahminimce arkadaşa trojen atmışlar, keyloger tarzı program ile şifrelerini çekmişler..

[MENTION=12011]minnos[/MENTION] gelince bir skype dan ulaşır mısın ,bu konu hakkında ...;)

adsenseye ekli banka hesap numarasını bir kontrol edin büyük ihtimal hesap numarasınıda değiştirmiştir.

Gmaili aldığınız taktikle almaya çalışmalısınız 48 saat geçmeden kanalı geri açabiliyorsunuz. Ancak sadece direkt gmaili sildiyse kanal geri alınabiliyor eğer kanalı silip ondan sonra gmaili sildiyse büyük ihtimal kanalınız geri gelmeyebilir.

Kimbilir ş.siz kaç kişinin emeğini böyle çaldı. O email adresinin sahibini savcılığa şikayet edin başkalarının canınıda yakmasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri