Arkadaşlar adsense ilginç olayy

hangi saat dilimine geçmişseniz o saate göre kesinleşme oluyor standart olanı pasifik saati sabah 10 gibi kesinleşir.

İlginç olan ne halen çözebilmiş değilim!

hocam adsense normalde bu saate kadar görüntülenme tıklanma olurdu şimdi olmadı bugün onu soruyorum

---------- Mesaj saat 13:52:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:50:55 civarında gönderildi. ----------

hesap ayarlarımdaki -7:00 Pasifik saati yazıyor arkadaşlar bu doğru mu değiştirmem gerekiyor mu

Ödemelerin yansımama durumu birçok kişiye denk gelen bir olay yakında yansır merak etme ilginç olan bir durum yok yani.

Saat dilimi: (-07:00) Pasifik Saati

hocam adsense normalde bu saate kadar görüntülenme tıklanma olurdu şimdi olmadı bugün onu soruyorum

---------- Mesaj saat 13:52:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:50:55 civarında gönderildi. ----------

hesap ayarlarımdaki -7:00 Pasifik saati yazıyor arkadaşlar bu doğru mu değiştirmem gerekiyor mu

Bu gece iyi bir temizlik oldu kanallarınızı kontrol etmenizi öneririm.

evet arkadaşlar adsense kazanç yansımadı kanallarım sağlam ama baktım.Bazı kanallarımda 6 ağustos en son yansımıştı o tarihten itibaren yansıma yok analict ):

evet arkadaşlar adsense kazanç yansımadı kanallarım sağlam ama baktım.Bazı kanallarımda 6 ağustos en son yansımıştı o tarihten itibaren yansıma yok analict ):

En son kanallardaki ekli adsense numaralarına bakın birisi kendi adsense hesabını eklemiş olmasın aklıma başka bir çare gelmiyor.

En son kanallardaki ekli adsense numaralarına bakın birisi kendi adsense hesabını eklemiş olmasın aklıma başka bir çare gelmiyor.

hocam adsense numaram değişmemiş.kanallarım ayakta bazı kanallarım izlenmeler var kazançlar yok ama günlük kazancım geliyor analict girince tarih bakıyorum tahmini kazançalr bazı kanallarda temmuz dedi bazıların da 5 ağustos acaba bu 15 ağustos falan adsense güncellenecek mi para geliyor ya

Adsense Gösterimleri ve tıkları saymıyor:

Örn: 16 görüntüleme 0 Tık şimdiye kadar bir sorun oldugu kesin ortada.

Ya paralar güncellenecek yada biz ban yiycez bekletio :D

Adsense Gösterimleri ve tıkları saymıyor:

Örn: 16 görüntüleme 0 Tık şimdiye kadar bir sorun oldugu kesin ortada.

Ya paralar güncellenecek yada biz ban yiycez bekletio :D

hocam 16 görüntülenmeye 0 tık normalde bu sorun değil bence benim adsense günlük kazancım geliyor bugün bir şey oldu yansımadı hiç birşey bir de kanallarımın analict sayfasına girdim en son 5 ağustos bazılarında daha 15 temmuz yazıyor izlenme aldım dolu yansıma yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri