Arkadaşlar Akıl Verin :)

• Kullanıcı caner731
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Bu-neyin-kafas%C4%B1.jpg

kendine bi sor "birini seçmek zorundamıyım?"

sanırım evet seçmek zorundayım sanki, cunku ben spam yapacakdım basladım ettim her nyse şimdi kanal acamıom yoksa benım spam dı amacım her gun 2-3 kanal acmak daha sonra spamı daha iyi ogrendikce daha cok kanal acıcakdım kanal sayımı cogaltıcakdım bu vardı kafamda ama

pc den şimdi gmail acamıyorum bu yuzden bi kategoride gitmem gerekecek sanırım ve 4 5 kanal alıcam bu kategorilerde ilk ay 2 hanelide kazansam olur yani cunku kanal alacak para cıksın mantıgı cunku ben dizi calısıodum geceleri artık calısamıcagım için baska kategori gecıorum içimde spam var ama işte spam yapmak için gmail acabilmem gerekli

İkisinden de devam edebilirsin yeterki doğru kaynakları bul. Örnek verecek olursam benim alanda renderlediğim videoları sömüren arkadaşlar olmasına haftada tek 1 video atarak hem ben hem de sömüren arkadaşlar kazanıyordu :D
Ama uyarmadı deme çizgi film ve film çok sinir bozduran bi alan.Sabrın yoksa seni yt işinden bile soğutur.
Spamcılara sor onlar neyi nasıl yapıyor....

sanırım evet seçmek zorundayım sanki, cunku ben spam yapacakdım basladım ettim her nyse şimdi kanal acamıom yoksa benım spam dı amacım her gun 2-3 kanal acmak daha sonra spamı daha iyi ogrendikce daha cok kanal acıcakdım kanal sayımı cogaltıcakdım bu vardı kafamda ama

pc den şimdi gmail acamıyorum bu yuzden bi kategoride gitmem gerekecek sanırım ve 4 5 kanal alıcam bu kategorilerde ilk ay 2 hanelide kazansam olur yani cunku kanal alacak para cıksın mantıgı cunku ben dizi calısıodum geceleri artık calısamıcagım için baska kategori gecıorum içimde spam var ama işte spam yapmak için gmail acabilmem gerekli

dostun baştan kaybettin,birini seçmek zorunda değilsin istersen youtube üzerindeki bütün katagorileri aynı anda çalışabilirsin. kanal açamıyorum diyosun o zaman alıcaksın. alamıyorum diyosanda kendini sıkıp açıcaksın. bir dizinin veya bir filmin üstüne gidersen kazanamassın bütün katagorileri çalış bütün filmleri çalış çok daha fazla kazan. 1 dizi çalışırsın 100 tl kazanırsın allah bereket versin dersin ama sen aslında 100 tl yi kazanmamışsındır 100dizi çalışssaydın 100000 tl kazanıcaktın. sen o 100000 tl yi kaybetmişsindir.sana tavsiyem her şeyi sonsuz düşün. gerisi gelecektir.günde 3 haneli kanal basmak hayal değil

Caner konuyu açmaman lazımdı. Artık kolay kolay kimse kimseye yol göstermek istemiyor. Bunlardan biride benim. Ne yazık ki yol gösterdiğinde gün geliyor yol gösterdiğin bilmedende olsa rakibin oluyor. belkide sahte telifi basıyor senin videolara .. 1-2 aydır temkinli davranıyorum içeriğimle alakasız içeriklerle yol gösteriyorum ve henüz o günden beridir 1 içeriğime hariç diğerlerine rakip gelmiş değil.
Bu senin sorduguğun soruyu ancak özelden arkadaşlarına sorup cevabını alabilirsin. Ama yinede inşallah yorumlardan bir fikir bir yol bulursun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri