arkadaşlar antalyada böyle bi yer varmı

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] öyle bi imkanımız yok hocam kendisiyle

[MENTION=14128]asperger25[/MENTION] tam emin olmak istiyorum işte hocam ama ne yapacam çözemedim bana kendisi en son köydeyim demişti bunu yüzüne vurmak istiyorum yalan söylediğini burası antalyamı yoksa başka bi yermi otelmi evmi çözemiycez galiba :(

Arkadaşlar şuraya bi el atalım belki bilen felan çıkar konuyu güncel tutalım lütfen

fil olduğuna göre türkiye olamaz.Hindistan olabilir

imkansız bir şey arıyorsun antalya da bir sürü otel var hangi birinde fil var bilemeyiz, bildiğin bir şarkı vardı çok güzeldi sözlerini bilmiyorum onu bana bulun.

Truva atı olsa rixos derimde fil hiç görmedim

[MENTION=14128]asperger25[/MENTION] tam emin olmak istiyorum işte hocam ama ne yapacam çözemedim bana kendisi en son köydeyim demişti bunu yüzüne vurmak istiyorum yalan söylediğini burası antalyamı yoksa başka bi yermi otelmi evmi çözemiycez galiba :(

Hocam kız arkadaşının facebook şifresini biliyorsan şuan hangi ilde giriş yapmış görebilirsin. Bir de öyle dene istersen

var deriz. gidip birine kötü bişi yaparsın.

bulamıycaz galiba yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. mod arkadaşlar konuyu kaldırabilirmi rica etsem

imkansız bir şey arıyorsun antalya da bir sürü otel var hangi birinde fil var bilemeyiz, bildiğin bir şarkı vardı çok güzeldi sözlerini bilmiyorum onu bana bulun.

Truva atı olsa rixos derimde fil hiç görmedim

İmkansız yoktur az araştırma vardır :D

Başlık sahibi arkadaş

http://regex.info/exif.cgi

hocam bu sitede fotonun orjinal halini aratın. Eğer konum bilgisi açık çekildiyse fotoğraf bu siteden görebilirsin. Bu filin benzeri manavgatta gördüğümü hatırlıyorum ama tam emin değilim. Akşam gelince daha net bakarım.

Hocam dikkatli bakarsak iki adet yüzme havuzu var. Hiçbir evin bahçesinde iki havuz bulunmaz. En lüks villaların bile bahçesinde büyük ama 1 adet havuz olur.
Burası bungalov otel tarzı, ev biçimli kişiye özel otel olabilir. Fil gibi bir süs eşyası da var. Buranın kesinlikle otel veya bungalov olduğu kesin diyebilirim.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri