Arkadaşlar Ben Nereden Ogrenıcem Ayıptır

Fakir

Yasaklanmış
Arkadaşlar niche konulara bakıyorum forumda adam başlıga anlatıyorum yazmıs ama konular kapalı tum anlatılan konular kapanmıs ben de kazanmak ıstıyorum çabalıyorum kaynak sıkıntım var ben nereden ogrenecegım nıche kelımelerın neler oldugunu nasıl vıdeolar atıp neyle gırıp bir şeyler yapmam gerektıgını gozunuzu seveyım sız kazanıyorsunuz ama bıraz da bız kazanalım ya lutfen yardım edın o konuuları gerı acın lutfen

Arkadaşlar niche konulara bakıyorum forumda adam başlıga anlatıyorum yazmıs ama konular kapalı tum anlatılan konular kapanmıs ben de kazanmak ıstıyorum çabalıyorum kaynak sıkıntım var ben nereden ogrenecegım nıche kelımelerın neler oldugunu nasıl vıdeolar atıp neyle gırıp bir şeyler yapmam gerektıgını gozunuzu seveyım sız kazanıyorsunuz ama bıraz da bız kazanalım ya lutfen yardım edın o konuuları gerı acın lutfen

Hangi konular kapalı hocam:( Linkleri bana pm ile yollar mısınız bakalım kim kapatmış.

Etikete niche girmeyle kazanılmaz, niche kelimelerle video hazırlanır kazanılır

eskide kaldı niche çalışmak niche çalışan kaldımı hala

Kullanabilen için gelecek nichede

not: Henüz kullanamıyorum :(

ya sen git arkadaşlarınla kumda falan oyna cidden ne kadar gereksiz birisin sen önüne geleni konu açıyorsun ya bi konu acılıyo direk arkadan sen aynı konu ile iglili konu acıyorsun amacın ne senin

Şu okullar bir Açılsada Ergen tayfasından kurtulsak. . .

1 kelime bulcan adwords den. Çok para veren, yüksek az orta kısmından yükseğe bulaşma orta ve az bulaş. Arama hacmide fazla olsun.

kelime ile ilgili video bul. Açıklamaya alt alta o niche kelime ile alakalı uzun kısa kelimeleri yaz. etikete normal şekilde yaz. Bu kadar işte

1 kelime bulcan adwords den. Çok para veren, yüksek az orta kısmından yükseğe bulaşma orta ve az bulaş. Arama hacmide fazla olsun.

kelime ile ilgili video bul. Açıklamaya alt alta o niche kelime ile alakalı uzun kısa kelimeleri yaz. etikete normal şekilde yaz. Bu kadar işte

benım aradıgım tık basına 10 dolar veren reklamlar varmış onlarla birlikte tor mor bir şeyler kurcalayıp denemek istiyordum

benım aradıgım tık basına 10 dolar veren reklamlar varmış onlarla birlikte tor mor bir şeyler kurcalayıp denemek istiyordum

kardeşim 1 tıkla 10 dolar rahat alınıyosa forumda gezmez millet. Kimse kolay para kazanmıyor. Bu kolay kazanma olayını kafandan at önce. Herkes ugrasıp yapıyor. Bak sen buraya konu açıyosun. Konu açana kadar dediğim şeyleri denesene. mesela fakir diye niche güzel kelime buldun google de arat yada adworsde yanında fakir güzel yazdı güzeli arat güzelle ilgili bulmaya çalış dene. Senin istediğin hazır. Hazır kimse kazanamıyor herkes ugrasıyor alanında uzmanlasıyor

sen ilk önce video nasıl index alınır, nasıl çok izlendirilir onlara bak sen direk nicheden çalışmaya başlamışsın böyle kazanman çok zor

eğer kazanmak istiyosan ve daha önce para kazanamamışsan, niche falan uğraşma dostum. bu işi çok çok iyi bilenler anca kazanabilir niche ile.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri