arkadaşlar bi akıl verin çok canım sıkıldı

paragöz

Yasaklanmış
arkadaşlar 1 haftalık kanal botta idi normalde telifleri silerdi bot ama açtım telif var ihtar gelmiş sonra ihtarı doldurduk test yapıyor ya en son bitti baktım kanalın para kazanma gitmiş daha ilk ihtarda hayret bişe bir diğer ekran görüntüsü atıyorum kanalın içinde 15k lık bi video var sizce durum ne olur parayı alabilirmiyim kanaldan bide şimdi bu kanalı ne yapayım off yaa

Geçmiş olsun. Abone sayın iyiyse bence devam ettir. Geleceğe yatırım olur.

g+ dan keseyim mi başkan ben yeniyim idare edin bu arada parayı öder mi

---------- Mesaj saat 13:50:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:30:20 civarında gönderildi. ----------

bağlantıyı kesemiyoorum anlattıklarını uyguladığım halde neden anlamadım arkadaslar

Adsense hesabınız tl ise kazancınız dün kesinleşmiş olması lazım. Eğer kesinleşmişse alırsınız yoksa G+ yöntemini denemeniz lazım.

Adsense hesabınız tl ise kazancınız dün kesinleşmiş olması lazım. Eğer kesinleşmişse alırsınız yoksa G+ yöntemini denemeniz lazım.

tl hesabıda kesinleşen kazançlar 1ocak 31 ocak olmuyor mu subat ayına dokunmadığını biliyorum şubat ayı 12 mart ta kesınleşir yanlışmı biliyorum

tl hesabıda kesinleşen kazançlar 1ocak 31 ocak olmuyor mu subat ayına dokunmadığını biliyorum şubat ayı 12 mart ta kesınleşir yanlışmı biliyorum

Pardon kanal 1 haftalık mış. Dalgınlıkla yazmışım kusura bakma. Bu ayki gelirin eğer fazla değilse G+ felan hiç bulaşma kanalı ve maili komple sil. Yeni bir kanaldan başla tavsiyem budur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri