Arkadaşlar bilgisayar aldım, yorumlarınız...

İptal etme şansın varsa düşünme o fiyata 10 numara pc toplanır.

ekran kartını sormanı öneririm. Bende diz üstü vardı casper. grafik kartı zorlamadan ve sıcakdan vb.. 2 yıl sonunda, garanti süresi bitince tamda yandı. Tamir için, ekran kart degiştirmek istenildiğinde anakartın üzerinde bitişik oldugundan komple ana kart değişmeli(ciddi masraf pc nin 3de 1fiyatı) yada ekrankartı sokulup özenle, tamir edilip takılmalı ana kartın üzerine dendi. %75 başarısı var dendi(heryerde bu mudehalede olmuyor yine pc nin 5de 1 masrafı tuttu, eğer mudehale olmasa idi ana kart komple değişecekti.). .ekran kart değiştirildi. randıman düştü vb.. eskiden bu mevzu geldi,sen sor şimdiden derim. Hayırlısı olsun..
msi tek geçerim 2 tercihimde lenova 3 cü ise dell
casper beğenmiyorum,aidata tarzı beğenmıyorum,acer beğenmiyorum...
Bayada Marka kullanmışım..

Son düzenleme:
Daha eline geçmemişse, harici ekran kartlı birşey alman daha iyi olur bence. Teslim aldıysan da hayırlı olsun artık. Donanımhaber'de her bütçeye göre en verimli pc yi bulabilirsin, bir araştır derim.

işlemci güzel gerisi malesef çöp :S yazık olmuş genede kendi keyfin güle güle kullan

işlemci güzel gerisi malesef çöp :S yazık olmuş genede kendi keyfin güle güle kullan
peki bunlarda ekran kart için fazladan slot var mıdır anakartta, yani paylaşımlı ekran kartını deaktif edip 4 gblik bir ekran kartı alsam, açıkçası işlemci i 7 yi görünce biraz aldattı:)

---------- Spam Engelliyici 22:30 ---------- Önceki Mesaj 22:23 ----------

arkadaşlar olurmu sonradan ekran kartı korkutmayın beni

Cok yanlıs yapmıssın be kardesim o paraya sana 2 tane canavar gibi pc toplanırdı hemde bak 2 tane diyorum ki o paraya toplayacan pc seni 10 sene gine götürürdü.3 Bin liraya yakın yazık günah derim ben sahsen vatana git veya donanımhabere konu acsaydın keske iptal etme sansın varsa düsünme derim

Bu pcde ssd bile yok yoksa bana mı öle geldi

Son düzenleme:
paranı çöpe atacağına insan hayır yapardı sağa sola be kardeş

4 sene casper masaüstü kullandım son 4 senedirde casper laptop kullanıyorum i3 orta düzey bi makina. tek düşmanı sony vegas :D
casper candır :cool:

Onboard ekran kartı kullandığı için, oyun ve render işlemlerinde sana kafayı yedirtecektir.

Bunun yerine toplama bi pc yapip, nvdia cuda , nvdia tesla özellikli bi ekran kartlı masaüstü PC yaparsan şayet baya memnun kalacaksın.

Onboard ekran kartı kullandığı için, oyun ve render işlemlerinde sana kafayı yedirtecektir.

Bunun yerine toplama bi pc yapip, nvdia cuda , nvdia tesla özellikli bi ekran kartlı masaüstü PC yaparsan şayet baya memnun kalacaksın.

tamam da ekran kartını ekleyemem mi sonradan, ne bilim slot falan olmuyormuydu anakartta

tamam da ekran kartını ekleyemem mi sonradan, ne bilim slot falan olmuyormuydu anakartta

Maalesef ekran kartı ekleyemezsiniz diye biliyorum.

Geri iade seçeneklerini incele istersen, emin ol çok pişmanlık duyacaksin bunu kullanırsan.

Hani oyun oynamiyorsun tamam ama youtube için render işlemlerinde çok fazla bi hız anlamazsin.

Ürün adresinize ulaştığı günden itibaren 14 gün içinde 0850 333 0 912 numaramızdan müşteri hizmetlerimizle irtibata geçerek iade sürecinizi başlatabilirsiniz.

İade talebinizin kabul edilmesi için, ürünün hasar görmemiş ve kullanılmamış olması gerekmektedir.

Servis tarafından kurulum gerektiren ürünlerin kurulumunun yapılmasıyla ürünler kayıt altına alınmış olur. Böylece ikinci el statüsüne girmiş olur. İlgili mevzuat gereği cayma hakkı kapsamında "ürünün yeniden satılabilir özelliğinin kaybolmaması" gerekmektedir. Bu nedenle de servis tarafından kurulumu yapılmış olan ürünlerde cayma hakkı kapsamında iade alınamamaktadır.

Ürünün iadesi için eline geçmeden iletisime geç kendileriyle. Ücreti alıp ve yardım alarak baya iyi bi bilgisayar sahibi olursun. Ücret iadesi için sıkıntı çıkarırlarsa sayet, kendilerinden yeni bir bilgisayar alacağını belirtirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri