Arkadaşlar Bir Güzel Yöntem

• Kullanıcı raratk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

raratk

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Bir Güzel Yöntem(Kazanacagız artık)

Arkadaşlar forumda her konuyu takip ettim ilk günler kazanamıyordum ve bugun gercekten birseyi çok net farkettim paylaşacagım ve herkes kazansın diye

not: anlatacagım yöntem forumda cok mevcut ama olsun benimde bi katkım olsun arkadaşlara anlatıma geçeyim fazla sıkmadan

bildiğiniz gibi dün trabzonspor maçı vardı legıa varşova ile ve 2-0 yendi
youtubede baktım herkes trabzonspor 2-0 legıa varşova macın özeti diye atmış

ve ben bu şekilde attım trabzonspor 2-0 legıa varşova muhteşem performans ve bi baktım direk 2.sıra yani başlık farklı olunca birde özgün ve değişik olunca üst sıralara cıkmak daha kolay

üstelik ben 2 saat sonra atmama ragmen 2.sıraya geçtim umarım bir ışık tutabilmişimdir

teşekkürler

ve son sözüm her zaman video atanlardan aynı başlıkları kopyalamayın kendiniz baslık yapın daha etkili olur .

Bu ilgi çekici olan veya ilgi çekici olduğunu sandığımız başlıkları bir çoğumuz denemekle birlikte çok nadir tutuyor aslında. Başlık değiştirmek her zaman işe yaramaz yarasada fayda etmez ancak dediğiniz maç vs durumlarda yarıyabiliyor genellikle ben denediğimde yaramadı orası ayrı :)

Bu youtube öyle bir şey ki deneyebilceğinizden fazla yöntem denetiyor bazen insana.

Bu ilgi çekici olan veya ilgi çekici olduğunu sandığımız başlıkları bir çoğumuz denemekle birlikte çok nadir tutuyor aslında. Başlık değiştirmek her zaman işe yaramaz yarasada fayda etmez ancak dediğiniz maç vs durumlarda yarıyabiliyor genellikle ben denediğimde yaramadı orası ayrı :)

Bu youtube öyle bir şey ki deneyebilceğinizden fazla yöntem denetiyor bazen insana.

hocam ben denedim oldu zaten ayrıntılı yazdım artık hep böyle atacagım videoları

hocam ben denedim oldu zaten ayrıntılı yazdım artık hep böyle atacagım videoları

Ben olmayacağını söylemedim zaten hocam istediğiniz gibi atın videolarınızı :) benim dediğim bunu çoğu kez denediğimiz veya ben deniyorum diyelim ))

Şampiyonlar ligi , avrupa ligi ve lig maçlarına pek bulaşma..Maç özeti atacaksan hazırlık maçı yada milli takımları at derim ben..Kanalın ne zamandır açık?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri