Arkadaşlar Böyle Yapsak nasıl olur

Ünlem işini hemen hemen bende çözdüm ama fazla vaktım olmadığından üzerinede çalışamadım ılerleyen zamanlarda emın olduğumda paylaşmayı dusunuyorum

[MENTION=9326]cemocan03[/MENTION] , hocam naptin ne dusunuyorsun, kitap cikarticakmisin hocam. Bot sahiplerine de satabilirsin bu fikri.
[MENTION=8062]FaDex[/MENTION] , hocam bekliyoruz sabirsizlikla.

Ünlem işini hemen hemen bende çözdüm ama fazla vaktım olmadığından üzerinede çalışamadım ılerleyen zamanlarda emın olduğumda paylaşmayı dusunuyorum

render yapınca geçiyor dediler. valla ben her şeyi denedim hiç bir işe yaramadı.

ne çerçeve ne ses kısma görüntü bozma, filtre ekleme kırpma, kesme. hiç biri bende yaramadı malesef. :)

render yapınca geçiyor dediler. valla ben her şeyi denedim hiç bir işe yaramadı.

ne çerçeve ne ses kısma görüntü bozma, filtre ekleme kırpma, kesme. hiç biri bende yaramadı malesef. :)

benımde bulduğum yontm sanırım tespıt edıldı,ıkı uc gundur bende uğraşmama rağmen gecemıyorum artık unlem kabus oldu çıktı,ünlemlı hayata alışmamız gerekır

benımde bulduğum yontm sanırım tespıt edıldı,ıkı uc gundur bende uğraşmama rağmen gecemıyorum artık unlem kabus oldu çıktı,ünlemlı hayata alışmamız gerekır

Partnerde ünlem yok. her videoda direk para kazanma yanıyor. Fakat ben partner kullanmıyrum :) Hocam Camtasia ile videoyu üstten alttan soldan sağdan kırpıldığı zaman geçtiğini söyleyenler var. Benim ip ve kanallar kara listeye girmişte olabilir. birde öyle deneyin belki bu defa ünlemi geçebilirsiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri