Arkadaşlar Bu Laptop Nasıl?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
ben kendim aldım bu seriyi değil ama tulpar a5 serisini v1.1 ini aldım. gayet memnunum. ek olarak 16 gb 240 ssd üstüne aldım . müşteri hizmetleri teknik servis gayet iyi ve ilgileniyorlar.

o seri daha pahalı sanırım hocam

Son kez konu güncel..

Ben o kadar parayı o makineye vermezdim yalan yok.he şu an alternatif üret dersen bir şey çıkartamam bu da ayrı bir konu mobilim.Disk bence direk SSD olmalı ekran kartı radeon HD serisi daha iyi performans veriyor makinenin ekrani çok büyük özetle bunları söyleyebilirim

mobil mesaj

Ben o kadar parayı o makineye vermezdim yalan yok.he şu an alternatif üret dersen bir şey çıkartamam bu da ayrı bir konu mobilim.Disk bence direk SSD olmalı ekran kartı radeon HD serisi daha iyi performans veriyor makinenin ekrani çok büyük özetle bunları söyleyebilirim

mobil mesaj
Dostum acelem yok şuan bir Laptop var elimde zaten kullanıyorum. Mobil olmadığın zaman onun yerine bunu alırdım diyebileceğin ürünleri beklerim dostum..

Şöyle söyleyeyim 100 TL daha verip 240 gb ssdli olanı alabilirim aslında fakat 240 şuan az geliyor bana. 240 gb olanı alıp yanına sata hdd ekleyebilirim..

240 ssdli olanı alıp yanına sata ekletsem alınır mı peki? Ayrıca freedos olması orjinal Windows işletim sistemi parasından kar etmemi sağlıyor diye düşünüyorum..

Freedos mantıklı yarım saat sürmeden SSD ye Windows kuruyorsun ben basında durmadan 30 dk sürüyor.ssd yanına sata benimde öyle.

mobil mesaj

render aldığınız programa göre ekran kartı ihtiyacı değişir. mesela adobe premier ile videoyu editleyip export alacaksanız, ekran kartının belleği de işinize çok yarayacak.

Tamamdır arkadaşlar ssdli olanı alacağım muhtemelen. Cevaplar için teşekkürler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri