Arkadaşlar bu ünlem hakkında

• Kullanıcı dortnes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

dortnes

Kayıtlı Üye
Forumdaki coğu şeyi denedim yeni bir gmail hesabı açtım . adsense ile bağladım . ondan sonra ilk videomu yükledim 1 saat 40 dklık . video yüklendikten sonra para kazanmayı aktif edip video yöneticisine geldiğimde baktım direk ünlem yemiş forumumdada biraz gezindim iyi bir çözüm bulamadım varsa bu başlık altındaki çözümleri yazabilir misiniz ?

Forumdaki coğu şeyi denedim yeni bir gmail hesabı açtım . adsense ile bağladım . ondan sonra ilk videomu yükledim 1 saat 40 dklık . video yüklendikten sonra para kazanmayı aktif edip video yöneticisine geldiğimde baktım direk ünlem yemiş forumumdada biraz gezindim iyi bir çözüm bulamadım varsa bu başlık altındaki çözümleri yazabilir misiniz ?

Video sizemi ait?

Aramıza hoşgeldin dostum...Bu arada ünleme bir çözüm bulursan bizede söyle, aylar oldu biz bulamadıkta, haberin olsun dedim...:confused:

Bana da dünya engeli lazım.

Aynı kaderi paylaşıyoruz dostum 2 saat uğraştım kaydettim editledim yükledim para kazanmayı açınca üçgen çıktı. Bari baştan deseydin be YT o kadar yüklemek için beklemezzdim.

Hocam tam olarak nasıl yaptığınızı açıklayabilir misiniz . Ben çok uğraştım ama olmadı . Yt deki düzenle kısmından mı yapıyorsunuz ?

Aslında uzun iş ama ben kendi sistemime entegre ettiğim için kolaylıkla müşterilerim yapyıor. yinede konudan alıntı yapayım yaptığım işlemi
http://www.ytpara.com/353147-post3051.html

Sisteme Entegre etme işlemini bitirdim.

+Video Düzenleyicisine gelir,
+Renk ayarlarını en aza indirir,
+Mozik Kaplar,
+2x Slowmotion yapar,
+Farklı kaydeder.

Görüntüyü küçültmek için buraya tıklayın.
unlemgecme.png

Gördüğünüz Gibi Gri ve mozaik şekilde kayıt eder videoları, Bundan sonra Youtube'un videları işlemesini bekleyeceğiz,
Ondan sonra Para kazanmayı aktif ederek, Videoları Eski haline döndüreceğiz.

ÜSTELİK BUNU TEK TEK YAPMA EZİYETİNDEN KURTARIYORUZ SİZİ.

+ İsteyen müşterilerimiz ID tablosuna ! olan videoların ID lerini aralarında virgül(,) şekilde ekleyebilir. Hepsini bir anda düzenlemelerini yaptırtabilirsiniz.
+ İsteyen müşterilerimiz ise Kanaldaki tüm açık videolara tek seferde uygulatabilir.

dediğini anladım hocam. zaten bizim yazılımcıların amacımıda bu tür işleri müşteriler için daha da kolaylaştırmak, yakında inşallah onu tam otomatik hale getireceğim.

arakdaşalr uzun videolar hala aktif olarak apra kaznama açılıyormu ?
örneğin 10 yada 30 dk lık video unlemsız adsenseye yuklenmesi başarılaibliyormu ? ben 2 aydır ara verdim de... son durum nedir? takıpdeyım konuyu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri