Arkadaşlar Bunu Birbirimize Yapmayalım

Bu youtubede Fazla Dayanmaz Bence..

Bu youtubede Fazla Dayanmaz Bence..

arkasında google olduğu sürece hiçbişicik olmaz hocam.
bizim yt'den kazandığımız paralar, onların kazandıklarının yanında deve dişi kadar kalır :D o yüzden değişiklikler olur ama bu sistemin temel mantığı değişmez bence :rolleyes:

açılan konuya benzer konular açmış ve mesajlar yazmış biri olarak şu kadarını söyleyeyim.bir çok kanalım hemde gayet güzel kanallar boyle soysuzlar yuzunden gitti.hem gelip kanalı boşaltıyor eywallah boşaltsın neticede bende ya baskasından cekıyorum yada sagdan soldan topluyorum ama ustune telif atmalar onun ustune sıkayet etmeler ardı arkası kesılmedı.bazen kanala yukleme yaparken kapanan kanalım oldu.sonra bende yukleme ısını bırakıp karsı ataga gectım.aynı vıdeolar kımde varsa şikayet ettim.bir çok kanal kapattırdım artık kimlerse bilmiyorum ortalık çok karıştı aylık kazançlarım %90 düşmüştü bende eğer bana yedirmiyorlarsa kimseye yedirmem düşüncesiyle hareket ettim.sonra benzeri kategori çalışanlar videolarını gizledi bende yer imlerine alıp açmalarını bekledim.açılan kanalları tekrar şikayet ettim.en sonunda baktım ki beyinleri incir çekirdeği kadar olan adamlarla uğraşıyorum işimiz para kazanmak iken bir birimize zarar veriyoruz.mağdur olduğum halde uğraşmayı bıraktım kategori değiştirip yoluma devam ettim.eskisi kadar kazanmasamda çıtı pıtı bişeyler geliyor.fakat şunuda söylemekte fayda var hangi kategori çalışırsak çalışalım bir kaç soysuz şerefsiz gelip size dadanır.telif ten topluluktan kanalları kapattırır.onları tekrar şikayet edip zaman kaybedeceğime artık umursamıyorum şikayet etmek yerine aynı kanalları tekrar acıyorum.

Hocam senin yaptığın da pek doğru değilmiş yanlış anlama beni sakın, arada masumlarda kaynamıştır.Ben yemiyorsam kimse yemesin mantığı yanlış her ne kadar canın acıdığı için yapsanda.

arkasında google olduğu sürece hiçbişicik olmaz hocam.
bizim yt'den kazandığımız paralar, onların kazandıklarının yanında deve dişi kadar kalır :D o yüzden değişiklikler olur ama bu sistemin temel mantığı değişmez bence :rolleyes:

Ben sadece Türkiye Genelinde Adsense reklamları Kapatılır Açısında Söyledim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri