Arkadaşlar Kalırmıyım ? ):

onurhan00

Yasaklanmış
Arkadaşlar Selamun Aleykum Yeri Değil Ama Düşüne Düşüne Kanser Olacam

Şimdi Ben Lise 1 e Gidiyorum Ve 5 Tane Birim Var Baraj Ders Dil Ve Anlatım Belli Değil Tahminen 55 Alırım İnşallah 1 Dönem Toplam Ders Ortalamam 51 Yapıyor 2 İnci Dönem Toplam Ortalama Notum 55 Flen Yapacak Ama Şu Dil Ve Anlatım 1 İnci Sınav 15 20 Ydi Notum 2 Sınav Da 55 Flen Beklıyorum Dil Ve Anlatımdan Geçermiyim Bir De Benim 5 Tane Birim Var Ama Toplam Ortalama Notum 55 Olursa Sınıftan Geçermiyim Yani 5 Tane Bir Olsa Toplam Ortalamam 55 Olsa Yine Kalırmıyım Sınıfta Ya Da Toplam Ortalamam 55 Olsa 5 Tane Biirm Olsa Geçermiyim Cevaplayanlara Şimdiden Çok Teşekür Ediyorum Çok Kafama Takıldı Benı Bu Hala Youtube Getirdi :(

Derslerde flen hiç konuşmuyom hep yazıyom son 5 haftadır hocaların hepsi beni seviyor napıyım arkadaşlar yol gösterin lütfen 3 km yol yürüyorum bu da toplam 700 KM Yol Yapıyor 7 De Kalkıyorum 9 Da Gidiyorum 4 De Çıkıyorum Bacağımı Görseniz Full Kas Bu Forumda İddia Ediyorum Benden Fazla Bacak Kası Olan Yok... LütfeN Yardım ):

Son düzenleme:
diğer notların yüksekse 1ler önemli değil benim zamanımda kurtarma sınavı vardı hala var mı bilmiyorum kaldırıldı falan dediler ortalamayı tutturursan direk geçersin sözlü haftası hocalara kendini belli et dersleri falan kaçırma :)

öncelikle profilde yaş 20 görünüyor. düzeltirsen seviniriz :)

5 sene önce bende lise 1de 4 zayıfla kalmıştım. ama şuan mevzuat nasıl pek bir bilgim yok. kalırsan bile sorumluluk sınavlarına girip geçirsin merak etme. lise 1de geometriden kalmıştım. 5 yıl boyunca sorumluluk sınavlarında hep aynı soruları sordular. sorularda çok çok basitti :)

Şimdi Ben Lise 1 e Gidiyorum....
sonrasını okumadım..:D
benim zamanımda kredili sistem vardı çok yabancısıyım bu konuların:D

Herkes eski sistem :). Git öğrenci işlerine sor kardeşim burada ne desek boş. Seni yanlış yönlendirmeyelim.

Kardeşim baraj ders hariç ortalaman tutarsa her türlü geçersin zayıf önemli değil.

Ortalaman tutuyorsa her türlü geçersin kardeşim.

Ve tabi önemli olan şey ise Dil ve Anlatım dersininde iyi olması

Anladım Arkadaşlar Allah Razı Olsun Kazancınız Bol Olsun İnşallah Peki Birinci Dil Ve Anlatım Notu 20 2 İnci Notu 55 Ve Üstü Beklıyorum İnşallah Hocaya Proje Ödevi De Verdim Sözlü Notu Da Yüksek Vercek Arkadaşlar Lütfen Dua Edin Düşünmekten Kafama Ağrı Girdi Artık Lütfen . .

notlara bak :D :D
yazmayayım yazmayayım dedimde dayanamadım :D dil anlatımdan 7 almayı nasıl başardın arkadaşım hadi onu geçtim beden eğitiminde herkese 100 verilir benim bildiğim hadi oda kabul edebiyatın o hali ne :D hadi oda kabul kimya ilk sınav 10 iken 2.sınav 90 nedir güzel kardeşim, madem çalışınca yapabiliodunda neyse.
benim bildiğim dil anlatım 1 gelirse hertürlü kalırsın yok gelmezse zaten sene sonu yükseltme sınavları olur onlara gir düzelt.

Kardeşim Dil ve anlatımdan kesinlikle Geçmen Lazım en önemlisi o

Diğerinden 100 oasan hoca da sözlüye 100 verse geçersin

Gözüm Kapalı Söylüyorum Geçersin :)

Fakat Dil Anlatım Öğretmenine Git Derdini Anlat.. 1. Dönem 1 Gelmişti.. Şimdi Notlarım Böyle Falan De Geçmen İçin 100 Bile Verirler :)

2. Olarak Ortalaman Tuttuğu İçin Yıl Sonu İstersen Ortalama Yükseltme Sınavlarına Girersin Fakat Girmek Zorunlu Değildir..

Ortalama Yükseltme İle Kurtarma Sınavları Aynı Anda Oluyorsa Yani Aynı Sınav İse Girmeni Öneririm :)

Senin Şuanda Yapman Gereken Sadece Dil ve Anlatım Öğretmenine Gidip Herşeyi Anlatmak..

Lise 1'de Böyleysen Lise 3'ü Düşünemiyorum :)

Şimdi Ben Lise 1 e Gidiyorum....
sonrasını okumadım..:D
benim zamanımda kredili sistem vardı çok yabancısıyım bu konuların:D

Hatırladım o kredili sistemi
Aynı dönem herkes bunun azizliğine uğramıştı değil mi?
Çık bir kredili sistem
Ne anlayan öğrenci var dı
Ne de anlayan bir hoca:)

Ortalaman 50 üstü ,Dil anlatımın 50 üstü olması gerek ve en fazla 3 tane 1 olması gerek

Son düzenleme:
Hatırladım o kredili sistemi
Aynı dönem herkes bunun azizliğine uğramıştı değil mi?
Çık bir kredili sistem
Ne anlayan öğrenci var dı
Ne de anlayan bir hoca:)
bizi ilgilendiren tek kısmı bir derse girip diğer derse girmeyebilirsin kısmıydı.okula uğrar 2 derse girer sonra akşam 1 derse daha girerdik.öğlen firar:D

acısı sonradan çıktı tabi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri