Arkadaşlar Kaliteli Partner Önerisi Bekliyorum

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

sysroot

Kayıtlı Üye
Merhabalar Dostlar :D
Geçenlerde konu açmıştım kanal devir alıcam diye, tertemiz kanal 1k abone ile başvuru yapıcam, 8 aylık civarı bir kanal.

Şimdi, en kaliteli paramın kalmayacağı partnere başvurmak istiyorum.
İleride 1 telif yersem paranın üstüne yatmayacak partner.

Başvuru sıram ne olsun
Fullscreen,RPM,Etc Network(zoomin)
Öneriniz nedir arkadaşlar ?
Telif konusundada önceden uyarı çekebilen partner varsa iyi olur.
Dediğim gibi "kaliteli partner" , Gününde ödeme yapan partner.
Avantajlarını dezavantajlarını yazarmısınız, mesela Fullscreen diyorsanız neden, RPM diyorsanız neden Etc ise neden.
Saygılarımla.

---------- Mesaj saat 21:03:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:14:51 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar nedir öneriniz ? 400 K izlenmeli , 1K aboneli 9 aylık bir kanal.
Bekliyorum cevabınızı.

Zoomin veya Creative Network deneyebilirsin. 1$ ödeme limiti bulunuyor.Kanalın kapansa bile ödemeni alırsın.

kanal içerigide önemli.zoomin gayet güzel ama her kanalı kabul etmez mesela.iyi hit/abone sayısı oldugu halde reddedilen çok kanal gördüm.

kanal içerigide önemli.zoomin gayet güzel ama her kanalı kabul etmez mesela.iyi hit/abone sayısı oldugu halde reddedilen çok kanal gördüm.

Zoomin veya Creative Network deneyebilirsin. 1$ ödeme limiti bulunuyor.Kanalın kapansa bile ödemeni alırsın.

Zoomin'e direk başvurayımmı, yoksa aracı ilemi başvurayım.
Yani direk başvurup ronay alamassam, aracı ile başvurunca tekrarmı onay alamam ?

[MENTION=4220]sysroot[/MENTION] skype: doranetwork

[MENTION=4220]sysroot[/MENTION] skype: doranetwork

Dora nete geçtik diyelim kabule olduk...

ama %100 orjınal deıl videolar malum, bir video telif yedi bir kızarık oldu, derken 2 video kızardı.. neyse kanal açık para alıyormuyum ??
yada atıyorum kanal kapandı para alınıyomu ?

Dora nete geçtik diyelim kabule olduk...

ama %100 orjınal deıl videolar malum, bir video telif yedi bir kızarık oldu, derken 2 video kızardı.. neyse kanal açık para alıyormuyum ??
yada atıyorum kanal kapandı para alınıyomu ?
Telif yediğinizde partnerlikten atılırsınız ama içerideki parayı alırsınız.

Zoomin'e direk başvurayımmı, yoksa aracı ilemi başvurayım.
Yani direk başvurup ronay alamassam, aracı ile başvurunca tekrarmı onay alamam ?

Direkt başvurur onaylanmazsanız o networkun herhangi bir alt bayisine başvuramazsınız. Kanalınızın network database inden silinmesi gerek

RPM Network. Tek sorun %40 kesinti. %100 müşteri memnuniyeti. 7/24 teknik destek yardım. Youtube'da yaşadığınız sorunlarla bizzat sizin adınıza kendileri ilgilenmekte. Ödemeleri zamanlı. Gelişmiş Dashboard'u ile kanal grafik takibi ve daha fazlası.

RPM Network. Tek sorun %40 kesinti. %100 müşteri memnuniyeti. 7/24 teknik destek yardım. Youtube'da yaşadığınız sorunlarla bizzat sizin adınıza kendileri ilgilenmekte. Ödemeleri zamanlı. Gelişmiş Dashboard'u ile kanal grafik takibi ve daha fazlası.

Hocam ödeme eşiği nedir bu RPM Network de ve ilk ödeme için ne kadar süre geçmesi lazım?

Sağol üstad bende %100 Müşteri memnuniyeti istiyorum %40 kessin varsın, daha çok çalışır daha büyültürüz kanalı.

Başvuru için önerdiğin bir aracı varmı yoksa direk resmi sitesinden başvurayımmı, ne dersin?

Ayrıca evet, ödemeleri ne zaman alıyorsunuz ve düzenlimi ?

Bu çok kötü. Dora'ya hayatta 1 kanal bağlamam.

Hocam dora'ya özel bir şey değil bütün partnerlerde olan bir olay bu hani bilginiz olsun :)

adsensede teliften kanal kapanana kadar ne yersen kardır ama parterde ilk telifte ilişkiyi keserler genelde bu böyledir

Şimdi arkadaşlar, girebilirsek RPM Network'mü , Zoomin'mi ?

Valla ben 2 sinede girebilecek kanalı yapamadım daha ama kardeşim valla rpm benim aklıma yatan zomin kötü değil ama benim gönlümden geçen rpm öncelikle karar senin :)

Hocam dora'ya özel bir şey değil bütün partnerlerde olan bir olay bu hani bilginiz olsun :)

adsensede teliften kanal kapanana kadar ne yersen kardır ama parterde ilk telifte ilişkiyi keserler genelde bu böyledir

Hayır zoomintv(etc) ye bağlı kanalım telif yedi, hala ayaktayım. Awesomeness dada atılma yok.

Hayır zoomintv(etc) ye bağlı kanalım telif yedi, hala ayaktayım. Awesomeness dada atılma yok.

Bazı partnerlerin bazı durumlarda biraz geçici avantajı olabilsede söylediğimin arkasındayım ben halen + awede'de kanalım var telif aldıktan sonra para kazanma gidiyor ne hayrı var ozman atsa nolur atmasa ne olur hocam .
atılın atılmayın telifin hepsinde zararı var işte :p

Bazı partnerlerin bazı durumlarda biraz geçici avantajı olabilsede söylediğimin arkasındayım ben halen + awede'de kanalım var telif aldıktan sonra para kazanma gidiyor ne hayrı var ozman atsa nolur atmasa ne olur hocam .
atılın atılmayın telifin hepsinde zararı var işte :p

Awe'de bende 1 telifliyim ama kazançlarım açık işliyor problem yok tabi ödeme alırsak :)

Ben hala kararsızım, ETC 'de çok övülüyor son zamanlarda.

---------- Mesaj saat 06:50:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:45:48 civarında gönderildi. ----------

Valla ben 2 sinede girebilecek kanalı yapamadım daha ama kardeşim valla rpm benim aklıma yatan zomin kötü değil ama benim gönlümden geçen rpm öncelikle karar senin :)

Neden RPM hocam?

Arkadaşlar sizler nasıl telif yediğinizde Partnerlikten çıkarılıyorsanız. Eğer. bir networke bağlı kanallar teliften kapanırsa ve bu durum sık sık yaşanmaya başlanırsa bu durum networkun youtube ile arasında sorun olmaya başlar ve Networkluk iptaline kadar gider. Bu yüzden Networkler bazen bir ihtarda sizi partnerlikten çıkarabilir. Çünkü ilk ihtarı aldığınızda İhtar gerçek ve içeriğiniz. Aynı tür ise network partnerliğinize son veriyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri