Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Free YouTube Download
freemake / youtube dl
youtube dl kullanmadım ama kanal indiriyor diye biliyorum. Önceden freemake kullanıyordum kanal indirme özelliği var.
Camtasia Studio 8 ile yapabilirsinizTamam hocam o zaman kanal indiriyosa sorun yok.Teşekkürler.
---------- Spam Engelliyici 10:36 ---------- Önceki Mesaj 10:32 ----------
Birde arkadaşlar son birşey sorucam videonun sağ altına yazı koymak istiyorum.Bunu hangi programla yapabilirim?
Hocam son zamanlarda çoğu program çalışmıyor bunu bildireyimde. tüm linkleri alarak, tek tek yapıştırırsanız ancak o şekilde iner
Freemake i sitesinden indirdim ancak şunu söyleyeyim önerilen ayarlara değil özele tıklayınca çünkü bişeyler de indirtmeye çalışıyor.Ben tickleri kaldırdım sonra başka bir yerde 360 security indirtmeye çalıştı bununda tickini kaldırdım ama en sonunda zorunlu olarak tune up diye bir programı indirdi ben farkında değilken gizlice yapıyo bunu yani indirecekseniz önerilen ayarları değil özeli seçin ama tune up zorunlu olarak iniyor bunu bilin.Url bölümü var çalışıyodur diye tahmin ediyorum çünkü sitesinden indirdim.
---------- Spam Engelliyici 11:14 ---------- Önceki Mesaj 11:13 ----------
O yazı eklemeyi camtasiayla nasıl yaparım bilemiyorum.Çünkü kaç kez indirdim programı hiç anlamadım bide full olmuyo böyle olunca da silmek zorunda kalıyorum.
Hocam benim çalışmıyor diye kast ettiğim, kanalın tamamını indirmiyor, 100 video 1000 lerce videosuda olsa 5 - 10 tane indiriyior. Tek tek url yazınca indiriyorlar,
Freemake i sitesinden indirdim ancak şunu söyleyeyim önerilen ayarlara değil özele tıklayınca çünkü bişeyler de indirtmeye çalışıyor.Ben tickleri kaldırdım sonra başka bir yerde 360 security indirtmeye çalıştı bununda tickini kaldırdım ama en sonunda zorunlu olarak tune up diye bir programı indirdi ben farkında değilken gizlice yapıyo bunu yani indirecekseniz önerilen ayarları değil özeli seçin ama tune up zorunlu olarak iniyor bunu bilin.Url bölümü var çalışıyodur diye tahmin ediyorum çünkü sitesinden indirdim.
---------- Spam Engelliyici 11:14 ---------- Önceki Mesaj 11:13 ----------
O yazı eklemeyi camtasiayla nasıl yaparım bilemiyorum.Çünkü kaç kez indirdim programı hiç anlamadım bide full olmuyo böyle olunca da silmek zorunda kalıyorum.
Full yapmak için crack işlemi yapmanız gerekiyor maalesef, yazı yazma işlemini nasıl yapacağınıza gelirsek; Bu https://youtu.be/eLe-o3WJxEA video da gösteriyor arkadaş.
Hocam yalnız videoları tek tek ekleyip değil sadece kanalı yazıp bir kerede insin istiyorum bütün videolar.Bu programın öyle özelliği var mı?
Kanal linkini yazın toplu indirirsiniz .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.