Arkadaşlar kanalimdaki reklamlar geri kapaniyor

• Kullanıcı bysetoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bysetoll

Yasaklanmış
Beyler kanalimi 3 gün önce açtim bügün girdigimde kanalimda 65 video var günlük ortalama 10 k geliyor tik gelmiyordu bugün baktim reklamlar gözükmüyor hiçbir videoda devre dişi birakip geri açtim 45 saniye yada 2 dk sonra tekrardan kapaniyor ama video yöneticisinde reklamlar açik görünüyor.....

Bu ne anlama geliyor reklamlarin sürekli kendi kendine kapanmasi içerigim full yabancidir

tek sede degıl sıkıntı acılan konulara bak hepsi birbirine benzıyor. ben bile acdım sabah konu. onları okusaydın bir pay cıkara bılırdın.
14bin gosterım 17 tık normalmı. bir gariplikler var adsesede ve youtubede. ozelıkle bugun sapıttı

tek sede degıl sıkıntı acılan konulara bak hepsi birbirine benzıyor. ben bile acdım sabah konu. onları okusaydın bir pay cıkara bılırdın.
14bin gosterım 17 tık normalmı. bir gariplikler var adsesede ve youtubede. ozelıkle bugun sapıttı

kanalına gir 2 dk videolarına bak bi reklamlar görünüyor mu

bu sorun bendede mevcut büyük ihtimal yüklediğin videolardan kaynaklanıyo

Hocam incelemede mi kalıyor yoksa, dolar yeşil aktif olup damı gözükmüyor ?

bu sorun bendede mevcut büyük ihtimal yüklediğin videolardan kaynaklanıyo

nasil?

---------- Mesaj saat 21:55:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:54:38 civarında gönderildi. ----------

hocam incelemede mi kalıyor yoksa, dolar yeşil aktif olup damı gözükmüyor ?

çagdaser herşey aktif para kazanma aktif ama videolari açinca reklamalr gözükmüyor
ne yapacam yav kafayi yiyecem sabahdan beri

Etiket ve Başlık değişimi işe yaramıyorsa videoyu kaldırıp, üstünde edit yapıp yükleyin ama bu hit'i alan bi videoysa aynı hiti yakalamak ve istikrar sağlamak çok zor bi durum tabi ki.

bu sorunun geçici olup olmadığını anlamak için videoyu zamana bırakman gerekecek gibi, birde para kazanmayı pasif yap sonra kategori değiştirip kaydet de 1 dk sonra tekrar para kazanmayı aktif et hocam inşallah bu yollar işe yarar ama Diğer arkadaşlarda aynı sorundan bahsettiğine göre var bi iş gibi bu işte.

sanırım youtube bazı videoları mimlemiş yükledikten sonra reklam çıkıyor 2 3 saat sonra reklamlar kayboluyor

sanırım youtube bazı videoları mimlemiş yükledikten sonra reklam çıkıyor 2 3 saat sonra reklamlar kayboluyor

aynı düşüncedeyim 2-3 saat sonra kalkıyor reklamlar aslında reklamalr açık ama kapanıyor kendi kendine bizde dışardan açık zannediyoruz

o zman youtube benim kanaldaki 83 videoyıda imledi mi?

---------- Mesaj saat 22:15:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:12:09 civarında gönderildi. ----------

Etiket ve Başlık değişimi işe yaramıyorsa videoyu kaldırıp, üstünde edit yapıp yükleyin ama bu hit'i alan bi videoysa aynı hiti yakalamak ve istikrar sağlamak çok zor bi durum tabi ki.

bu sorunun geçici olup olmadığını anlamak için videoyu zamana bırakman gerekecek gibi, birde para kazanmayı pasif yap sonra kategori değiştirip kaydet de 1 dk sonra tekrar para kazanmayı aktif et hocam inşallah bu yollar işe yarar ama Diğer arkadaşlarda aynı sorundan bahsettiğine göre var bi iş gibi bu işte.

daha çözemedim herşeyi yaptım durum aynı hit ve abone konusunda hiçbir sıkıntım yok kanal 3 günlük şimdiden 40 k yı geçiyor abone 100 aştı zaten benim kanallar feshedeildi 3 ü birden 1 hafta kadar oldu ondan sonra tekrar açtım 3 gün önce bu kadar az sürede bukadar başarı sagladım bu seferde kanal sorunlu çıktı

imledi demedim mimledi yani kara listeye gibi bişeye aldı yüklesende tespit edip videodaki reklamı iptal ediyo bu benim düşüncem yani ama bendeki aynı videoda diğer kişide reklam çıktığını gördüm sorun ney bende anlamış değilim o yüzden bekliyorum sadece

imledi demedim mimledi yani kara listeye gibi bişeye aldı yüklesende tespit edip videodaki reklamı iptal ediyo bu benim düşüncem yani ama bendeki aynı videoda diğer kişide reklam çıktığını gördüm sorun ney bende anlamış değilim o yüzden bekliyorum sadece

alaksı oldugunu sanmam 3 günde bu kadar başarı saglamış bir kanalı niye kara listeye alsın ki? 3 günde 40 k yı geçmek kolay degil bana göre kopya içerikde yok kimsede olmayan şeyleri bulmaya çalışıyorum heryerde arayıp atıyorum kısa sürede tavan izlenimlere ulaşıyor

+16 video yükleyin sonra da reklamlar bir süre sonra kapanıyor diye ağlayın.

Aynı şeyi bizzat yaşadım sorun ertesi gün düzeliyor, $ ışaretı vr ama reklam gözükmüyor 1-2 saat sonra veya ertesı gun bktıgımda dolar aktıftı ve 40$ bıraktı o vıdeo. sılme..

+16 video yükleyin sonra da reklamlar bir süre sonra kapanıyor diye ağlayın.

sadece mesajını gördügümde güldüm :D 3-4 kanalım feshedilmiş benim kazancım zaten 0 oldu kaybedecek neyim varki ? şurda para kazanmak için araba kazası şans oyunlatı iphone videoları komedi eglence show wideoları fragman dizi remixleme gibi yapmadıgım kategori kalmadı hiçbirindede kanal tutmadı bundada tutmadı belli oldu şimdi bu arada düşünclerini kendine sakla kardeşim ben burda nedenini sormuşum bizde biliyoruz kapattıgını ama daha önce arkadaşlarımında kanalları war hatta adamlar isim yaptılar sonra facebook sayfası açtılar adamların kanalları arı kovanı giib işliyor benim ugraştıgım kategoride günlük 40 dolara ulaşan war halada devam ediyordur anlayacagın kısa şans işi gibime geliyor bügüne kadar bişey olmamıştı demek youtube yeni tespit etti sorun degil 499 kanal açma hakkımız war adsenseye baglayarak... deneriz her kategoriyi senin gibilerin agzına sakız olmamak için şimdi ugraşacagım içerik güncel videolar hadi buna da bir laf söyle... merak ediyorum yapıcagın yorumu :mad:

---------- Mesaj saat 22:46:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:44:55 civarında gönderildi. ----------

Aynı şeyi bizzat yaşadım sorun ertesi gün düzeliyor, $ ışaretı vr ama reklam gözükmüyor 1-2 saat sonra veya ertesı gun bktıgımda dolar aktıftı ve 40$ bıraktı o vıdeo. sılme..

saolasın kardeşi verdigin yorum için bekliyecegiz düzelirse kazancım büyük olur inşallah bekliyoruz daha

[MENTION=262]bysetoll[/MENTION]
Ona ne yorum yapıcam kardeşim. Hayırlı olsun doğru yoldasın.

[MENTION=262]bysetoll[/MENTION]
Ona ne yorum yapıcam kardeşim. Hayırlı olsun doğru yoldasın.

evet dogrudur güncel videoaları seçmekle en iyisini yaptım artık sen git başklalarına bulaş bana bulaşma adsensemde sorun war youtube hesabım zaten donmuş durumda ne tık geliyor nede izlenim ne yapacagımı bilmiyorum artık günceldeyiz

sorun vps ile yuklenmeden kaynaklandı diye dusunuyordum ama şimdi sorun toplu video yuklemeden kaynaklandıgı kannaatine vardım. reklamların görnmememeis nedeni bu bence. toplu yukledıgımız için youtube kara lsteye alıyor videoları.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri