Arkadaşlar Konu Açmak Zorunda kaldım YARDIM

crazykanka61

Kayıtlı Üye
arkadaşlar konu açmıyacaktım ama cevap alamayınca açmak zorunda kaldım
Arkadaşlar videobash,break gibi sitelere nasıl imleme yapılıyor yada benzer sitelere ben örneğin videobash üye oldum imleme nasıl yapıcam
Sitede sadece bilgisayarındaki videoları yükleyebiliyorsun

arkadaşlar konu açmıyacaktım ama cevap alamayınca açmak zorunda kaldım
Arkadaşlar videobash,break gibi sitelere nasıl imleme yapılıyor yada benzer sitelere ben örneğin videobash üye oldum imleme nasıl yapıcam
Sitede sadece bilgisayarındaki videoları yükleyebiliyorsun

siteye giriş yapıyorsun üye oluyorsun facebook google yada başka bir hesapla bağlağlanıyorsun giriş yaptıktan sonra yukarda bir yerde youtube uplod gibi birşey yazması gerekiyor oraya tıklıyorsun otomatik atıyor videoları.

siteye giriş yapıyorsun üye oluyorsun facebook google yada başka bir hesapla bağlağlanıyorsun giriş yaptıktan sonra yukarda bir yerde youtube uplod gibi birşey yazması gerekiyor oraya tıklıyorsun otomatik atıyor videoları.

hocam yazımda ben bunları dedim zaten upload dediğin yerde bilgisayardan video yada resim yükleyebililiyorsun ben youtube video mu yüklemek istiyorum hit kazanmak için

hocam yazımda ben bunları dedim zaten upload dediğin yerde bilgisayardan video yada resim yükleyebililiyorsun ben youtube video mu yüklemek istiyorum hit kazanmak için

ozaman bilgisayardan seçmiyeceksin youtube yazan bir yer olması gerekiyor ona tıkladığın zaman bir iki dakikika hatta saniyeler içinde halloluyor.

ozaman bilgisayardan seçmiyeceksin youtube yazan bir yer olması gerekiyor ona tıkladığın zaman bir iki dakikika hatta saniyeler içinde halloluyor.

hocam halletim videobash yükliyebiliyorum nasıl yükleniyor açıklayayım diğer bakıp öğrensin
upload tıklayın sonra sarı yazan yer var new onun yanında click here var onu tıklayın tamamdır

Niche kelmeyle caliwmadikca imleme sitesiyle urawdigin vakte guzel bi video bulup guzel bi bawlik eklersin kat kat daha iyi

Youtube icin niche cok zor bir iw + wans iwi cok ozen gostermen lazim bana kalirsa yeniysen hic nicheye bulashma TBM duwuk olsa bile cok izlenmenin bi yolunu bul youtubede bana gore bu daha mantikli

Youtube icin niche cok zor bir iw + wans iwi cok ozen gostermen lazim bana kalirsa yeniysen hic nicheye bulashma TBM duwuk olsa bile cok izlenmenin bi yolunu bul youtubede bana gore bu daha mantikli

evet hocam nishe işini öğrenicem ama youtube dediğin düşük yani millet izlemiyor videolarımı:)ama ben elimden geleni yapıyorum günde 5 6 saatimi ayırıyorum hocam yavaş yavaş tecrübe kazanıyoruz günde 7 9 dolar alıyordum ama bu aralar inanan 3 4 düştü ama çalışmaya devam izlletircez artık videolarımızı:D

INSHALLAH

Kendine strateji gelistir + Benden sana 1 cok kisnin yaptigi isleri yapmamaga calis mesala komik videolar araba kazalari boyle weylere cokta zamanini haracama mesela kendince iyi bir
show program bul tehlif vermeyen ister ingilis olsun ister ispan ve s dillerde ona aid bi kanal kur ve her gun yayimlanyorsa her gun haftda 1 kez yayinlanyorsa haftda bir kez aksatmadan shownun videolarini gir kanalina 1 ay sonra koweyi donersin ))

INSHALLAH

Kendine strateji gelistir + Benden sana 1 cok kisnin yaptigi isleri yapmamaga calis mesala komik videolar araba kazalari boyle weylere cokta zamanini haracama mesela kendince iyi bir
show program bul tehlif vermeyen ister ingilis olsun ister ispan ve s dillerde ona aid bi kanal kur ve her gun yayimlanyorsa her gun haftda 1 kez yayinlanyorsa haftda bir kez aksatmadan shownun videolarini gir kanalina 1 ay sonra koweyi donersin ))

anladım hocam sağolasın bulabilirsem neden olmasın aslında türkiyede var beyaz show ama onuda herkes atıyor yer kalmıyor :)
yabancılar bakarım sağolasın oda güzel bir fikir inş bulurum:D

videobash = aşırı zaman kaybı
break = biraz daha idare eder ama yine zaman kaybı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri