Arkadaşlar lütfen yardım

• Kullanıcı TAKIMX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

TAKIMX

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yeni bir hesap açıp para kazanmayı aktifleştirmeye çalışıyorum saatlerdir.. Yanlız bir türlü o menü kısmını açamadım.. Eski videolarda ülke değiştirme kısmı farklı gözüküyor.. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim daha çok yeniyim..

nhj0p.jpg

Eyvallah kardeşim sağolasın yanlız..Misal Fransayı seçtim kaydettim yinede para kazanma kısmı aktif olmuyor :S sorun nedir acaba..

Adsenseyi bağlamamışındır ozaman yada adsenseye basvurdunmu,veya adsense hesabın varmiki :D

demi ne güzel soruyla karşılık soruyla cevap vermek :D

:D işte o noktayı tam anlamadığımdan adsenseye farklı bir kullanıcı hesabıyla giriş yapmak daha güvenli diye duydum.. Hım peki farklı bir hesapla başvuru yaptığımda youtube kanalımı entegreleyebilirmiyim.. Farklı bir hesap ile adsenseye üye olsam daha mı iyi olur fark ediyormu :) adsenseyi ayarladığım zaman para kazanma ikonu çıkacakmı..

:D işte o noktayı tam anlamadığımdan adsenseye farklı bir kullanıcı hesabıyla giriş yapmak daha güvenli diye duydum.. Hım peki farklı bir hesapla başvuru yaptığımda youtube kanalımı entegreleyebilirmiyim.. Farklı bir hesap ile adsenseye üye olsam daha mı iyi olur fark ediyormu :) adsenseyi ayarladığım zaman para kazanma ikonu çıkacakmı..

adsense için ayrı hesap al...bende o şekil yola devam ediyorum. adsense onaylandıkdan sonra hesabı bağlaman yeterli olacaktır.bol kazançlar :D

---------- Mesaj saat 20:43:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:40:29 civarında gönderildi. ----------

Youtube Para Kazanma Hakkinda Hersey ! - YouTube

Aradığın Tüm Sorular Bunda :D

Ama kardeşim dışardan kayıt olmaya çalıştığımdada bunu söylüyor bana :S dışardan youtubeyi entegreleyemezsin diyor.. Youtubeden de adsenseye uzanamıyorum kayıt olamıyorum :S
nhk18.jpg

---------- Mesaj saat 17:54:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:49:21 civarında gönderildi. ----------

Tamam o videoda mesela eski görünümde orada türkiye yazar demiş arkadaşımız bende o kısmı göremiyordum yeni temada o kısım yok ülkeyi gösterme şekli sonra sende bu linkten uzanabilirsin dedin.. Tamam misal o videodaki gibi fransa yı seçip kaydediyorum yinede para kazanama kısmı gelmiyor.. Adsen seyi dışardan kayıt olayım dediğimdede youtube yi kabul etmiyo.. Mesela farklı birşey yazsam sonra üyeliğimi alsam değiştirsem para kazanma aktifleşirmi acaba :S

arkadaşım pm ile teamviewer yardımcı olim..nerde ne yapıyosun tam anlayamdım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri