Arkadaşlar Ne Olacak Bu Kanal Kapanmaları ?

asperger25

Kayıtlı Üye
Abartmıyorum sabah 9 dan gece 12-1 e kadar uğraşıyorum, didiniyorum, kanal açıyorum, güzel kategori ve içerik arıyorum.

Herşeyi doğru yapıyorum arkadaşlar, ip adresi değiştirme, çerez temizleme vs vs adım adım yapıyorum ama kanal en fazla 1 hafta dayanıyor sonra bum !

Hayır bu 1 hafta içinde adam gibi izlenim alsa 3-5 birşey kazandırsa ona da razıyım.

Hem birşey kazanamıyorum hem kanal için verdiğim emekler boşa gidiyor.

videoyap botu kullanıyorum bottan mı oluyor sizce ? Neden oluyor anlamış değilim...

Ekleme:
Bazen google chromeyi komple kaldırıp baştan kuruyorum
Bazen firefoxla açıyorum, bazen internet explorer ile açıyorum bazen tor ile açıyorum, ki torda ip değişmesen de tarayıcının kuralı olarak ip mecburen değişiyor.
Açtığım kanallara giriş yapmıyorum hiç.
Google kanalları kapatırken zihnimi mi okuyor acaba, hımmm bu kesin aspergerin kanalı bunu hemen kapatalım :D

Son düzenleme:
bir klinik vaka daha insallah sansin döner bir an önce ...Vds yi dene 1 ay kadar da ..

dün benimde 20 kanalım kapamdı şu onaysız gmail açma yontemiyle açmıstım

Kaç video atıyorsun ?

kaç video atıyorsun

Günde 5-10 arası atıyorum.
Bazı kanallara sadece açtığımda 3-4 video atıp bırakıyorum onlar da kapanıyor.

---------- Spam Engelliyici 21:25 ---------- Önceki Mesaj 21:23 ----------

bir klinik vaka daha insallah sansin döner bir an önce ...Vds yi dene 1 ay kadar da ..

Fredomda spamdan kapanan bir kanalım vardı 50 dolar falan kazandırmıştı. Parası gelirse bir de vds deneyeyim.

---------- Spam Engelliyici 21:25 ---------- Önceki Mesaj 21:25 ----------

dün benimde 20 kanalım kapamdı şu onaysız gmail açma yontemiyle açmıstım

Geçmiş olsun hocam benim onaylı onaysız ne açtıysam kapandı valla :) gerçekten üzücü bir durum...

onaysız mail açıyordum androidden benimde uçtu çoğu o yüzden

demekki ip ile ilgili bir problem ben o kadar dikkat etmiyorum daha kanallarım benim hatamdan kaynaklandı kapanmaları.

edit: nasıl bir cümle kurduysam :) ben bile sonradan okudum anlamadım.

demekki ip ile ilgili bir problem ben o kadar dikkat etmiyorum daha kanallarım benim hatamdan kaynaklandı kapanmaları.

Hocam keşke ondan emin olsam, sıkılmadan her zaman değiştiriyorum ip yi. Hatta bazen google chromeyi komple kaldırıp baştan kuruyorum :D
Bazen firefoxla açıyorum, bazen internet explorer ile açıyorum bazen tor ile açıyorum ki torda ip değişmesen de değişiyor.

Hocam keşke ondan emin olsam, sıkılmadan her zaman değiştiriyorum ip yi. Hatta bazen google chromeyi komple kaldırıp baştan kuruyorum :D
Bazen firefoxla açıyorum, bazen internet explorer ile açıyorum bazen tor ile açıyorum ki torda ip değişmesen de değişiyor.

valla sadece ip ile olsa keşke mac adresi var. farklı bir bilgisayardan dene bence eğer oda olmasa burdaki arkadaşlar daha iyi bilir bence.

arkadaşlar benim ner uydunet ip değişmiyor.Bildiğiniz program varmı ip değiştirmek için?

okumanı tavsiye ederim, bu şekilde temizce aç hesabını kapanmaz, adreoid falan filan uğraşma, sakat onlar, sen hesap için özen göstermezsen, youtube da sana göstermez felsefe bu
temiz ip ve çerez ile firefoxdan yeni hesap oluşturdun, fakenamegenerator ile gerçek bir isim sectin, bilgileri ülkeyi doldurdun, alternatif maili girdin, ilk sayfayı onayladın geçtin, telefon onayı isterse yaptın, anında daha o sayfadayken alternatif maile gelen onay postasını onayladın. hemen ardında, hepsi çıktığı sırayla, gerçek bir profil fotosu ekledin, daha sonra youtube a girip kanalı oluşturdun, onayını yaptın. Kanal açma bu kadar, Abd yerine genelde ingiltere seç.
günde 2-3 kanaldan fazla açma
videoyapa ekledikten sonra günde 40-50 videoyu geçme
5-8 dk aralıklı yükleme tavsiyemdir.

Sen bu kardeşini dinle .. Şimdi gidip bilgisayara format at modeme format at 1 sunucu yada vds al ve herşeyi manuel yap " kanalarda fazla giriş çıkış da yapma " bak nasıl herşey güzelce rayına oturuyor

VDS ile çalış hocam botlar sıkıntılı malesef.

VDS ile çalış hocam botlar sıkıntılı malesef.

Sen bu kardeşini dinle .. Şimdi gidip bilgisayara format at modeme format at 1 sunucu yada vds al ve herşeyi manuel yap " kanalarda fazla giriş çıkış da yapma " bak nasıl herşey güzelce rayına oturuyor

okumanı tavsiye ederim, bu şekilde temizce aç hesabını kapanmaz, adreoid falan filan uğraşma, sakat onlar, sen hesap için özen göstermezsen, youtube da sana göstermez felsefe bu

Çok sağolun beyler. Birazdan pcye temiz bi format atıcam, ip adresimi değiştirip en baştan alıcam. Pes etmek yok zamanında ekmeğini yedim annemi mutlu ettim youtube parasıyla, inşallah bundan sonra kapanma olmadan (en azından 1 ay sonra kapansa kafidir) 3-5 kazanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri