Arkadaşlar ne tür video yüklemeliyim yardımcı olcak varmı ?

Haniyokmubisiler

Kayıtlı Üye
3 gün önceden bu yana 20 küsür haber videoları yükledm tıklanma çok az
1-15 arası yardım !

şimdi sana nasıl anlatsam ki bi köprüye gidersin 15 kişi olta atar sadace 1 kişiye gelir adı çıkar o adamında sonra balıkçı olur :D birincisi sabır bu siteye takılarak konuları okuyup anlamaya çalışarak soru sorarak kendini geliştirmen lazım.. ondan sonrası adın balıkçı olursa abonelerinde o kadar çok olur.. demek istediğim özgün video yada youtube'a o yüklediğin videonun konusunu görüntüsünü ilk yükleyenlerden biri olursan tabiri caizse 'ilklerden' olursan abonende gün geçtikçe çoğalır izleniminde... dediğim gibi olta atmayı öğrenmeden balıkçı olamassın biraz sabır kimse kimseye bedavadan para dağıtmıyor.. biraz bilgi... BOL KAZANÇLAR..

eyw reis çok açıklayıcı oldun :D

doğrular kardeşim :D bizde böyle başladık hiç bi bilgimiz yoktu ve halada bişey bilmiyorum diye bilirim.. çünkü öğrenmenin yaşı karıyeri yoktur.. öğrendiklerim kadar paylaşıyorum :) bu site face gibi twitter gibi günlük takıldığın site olsun uzun süreli veya aklına geldikçe ama günlük konuları takip et hep gir milletin sorularını cevaplarını bilgilerini oku cevaplardan pay çıkar kendine.. gün gelir öyle bi başlarsın ki belki bizede bi kaç harçlık yollayabilirsin :p hiçbişey hayal değil yeter ki insan istesin !

dogrusun dediklerini yapcam kardeş
bide kanalın adını kendi adım yaptım bi sıkıntı olurmu ? sıkıntıdan ziyade tıklanırmı

evet Oqey hocam hakli bende yeniyim henuz kanal actim cok umutsuzdum videoalarimdan 300 izlenim alanda 4 gunde 5000 izlenim alanda yani arastirmak sormak iyi de gidiyordu telif yiyene kadar simdi yeniden yilmak yok hep arastirmak ozgun olmak ogrenmek kisacasi saygilar

evet Oqey hocam hakli bende yeniyim henuz kanal actim cok umutsuzdum videoalarimdan 300 izlenim alanda 4 gunde 5000 izlenim alanda yani arastirmak sormak iyi de gidiyordu telif yiyene kadar simdi yeniden yilmak yok hep arastirmak ozgun olmak ogrenmek kisacasi saygilar

bu işe aylardır yapanlar devamlı aylık geliri olanlar telif yiyor foruma bi sor sen bak kimler çıkıyo telif yiyenler.. demek istediğim yılma.. devamm ;)

evet hocam aynen devam allahim herkese bol kazanclar nasip etsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri