Arkadaşlar oyun videoları çekicem ama...

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaşlar özgün olarak oyun videoları çekmek istiyorum.Ancak telifle ilgili problem çıkar mı bilemiyorum.

1)Şimdi bu oyunlarda da muzikler oluyor haliyle telifli de olabilir.Bunları sansürlemeden yüklersem telif gelir mi?

2)Bu tür videoları yükleyen arkadaşlar telif yediniz mi?Yazarsanız sevinirim.

müziklere eşleşen verebilir. ama telif yemedim en mantıklısı oyunda müziği kısmak yada tamamen kapatmak

Kendi sesin üstine gelince oyun müziği eşleşen vereceğini sanmıyorum

Risk almamak için o bölümleri, videolu geçiş yerlerini falan kesmen daha iyi olur.

Geliyor Telif Benim Özgün Kanalım Var Ama İtraaz Edebilirsin Zaten 1 -2 tanesinde Ettimi O OTomatik Hakkı Sağlıyor

En sonunda bende oyun kanali acicam :) küçük oyunlarda manyak heyacan diye.

Kardeşim oyunun orjinalse pek sıkıntı yapma, çekeceğin oyuna bak daha önce çeken varsa, adam sesi kışmiş mi yoksa normal mi, ben seni kısık pek oyun görmedim, senin sesini kesmicek kadar olsun sesi bence yeter. Birde ünlem çıkarsa zaten orijinal, bunu kanitlarsin problem olmaz.

bikere sohbetteyken video çekmiştik onu attım arabanın radyosundan gelen çok kısın sesi bile almış eşleşen geldi :D en iyisi riske girme ya müziği kıs yada o kısımlarla biraz oyna hızını arttır ne bilirm kıs bişeyler yap :d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri