Arkadaşlar sakın quizle çalışmayın

hala quiz çalışanları tebrik ederim ...

Çalışmayan bile mağdur hocam.Ben kanalımı bu partner güncellemesi gelmeden bağlamıştım quize hatta temmuz kazancını bile almıştım sorunsuzca.Sonrasın gümledi kanal.Bu güncelleme çıktığından beri ne partnere nede adsense 1 kanal bile bağlamadım.Ama yine mağdurum. :D Gülsemmi üzülsemmi bilemedim.

Ciddi ciddi bende inanıyorum buna. atılan bir kanalımı başka partnere bağladım, 1 hafta geçti hiç bir sorun yok. içinde % 30 kadar quizin gönderdiği eşleşenli videolar vardı, mail attım kaldırın diye. Ertesi gün kanal kapandı. tesadüf mü dersiniz f mi?

videolar en az 10 k izlenimliydi sağlam kanaldı yani... Her şey beklenir bu pisliklerden.

Tesadüf değil en azından benim görüşüm öyle , deneme kanalı oluşturdum quize bagliyayim dedim kabul etmedi, bir de freedom deniyeyim dedim gece 1 gibi katılma isteği gönderdim ,dashboard vs oluştu kanala onay maili geldi onayladım, kanal 1 aylık 70k civarı izlenim 50 ye yakın abone vardı ben sabah bağlantı isteği gelsin diye beklerken o da ne kanal uçmuş hem de freedoma katılma isteği gönderdikleri sadece 3 saat sonra,gmaili sileyim dedim öncesinde nerelere izin verilmiş görmek istedim freedom ve en önemlisi kanalı mi kabul etmeyen quizin hesabıma erişim izni vardı yt hiç bişey tesadüf değil kanımca
Mobil gönderidir yazım hataları olabilir

Hocam valla ben bu Youtube olayında yeniyim, 6 tane kanalım var Quiz'de, bu kanallar çok genel ve rekabetin çok yüksek olduğu kategorilerde bu yüzden çok aman aman izlenim yok ama yine de ne kapanma var ne de birşey. Bilmiyorum, forumda Quiz'le alakalı bu tarz bir başlık açılınca koştur koştur quize girip kontrol ediyorum yine birşey yok, son ödememizi de aldık, bu ayda bir sıkıntı yok gibi.

Quiz kanalın atılacağını bir şekilde öğrenip yada analiz edip partnerden atıyor olabilir bu olasılığıda düşünün

1 seneyi aşkın zamandır açık olan ve 3 aydır açık olan ve sorunsuz hep ödeme aldığım kanallar var. özgün kanallar da değil. hep kaliteli spam yaptığımdan sanırım atmadılar :)

Doğru tespit benim de kanallarım hep gitti aylardır çalıştığım içerikler birden bire ne oldu da kapanmaya başladı bir şeyler yapıyorlar.

quiz bu iş için can damarıydı forumun %60'ı adsense çalışabilecek seviyede değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri