Arkadaşlar sizce türkiyede spam yapan kişi

sancar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sizce türkiyede spam yapan kişi sayısı ne kadardır.? dünyada en çok hangi ülke vatandaşları yapıyor mesela vietnammı? çok spam yapılan ülkelerin adsenseye zararı nedir ? skype Sonerufuk

Ruslar, hintler ve vietnamlılar. Sadece youtube olarak değil genel olarak.

türklerde ilk beşe girer.. Hangi kategoriye el atsam kanalların yarısı türk menşeyli çıkıyor karşıma..Önceki tecrüblerimden biliyorum aylık 50K tl kazanan spamcılar var izlenimlere göre :D

Şu an bir kanalı takip ediyorum adam 10 saniyede 4 5 video atıyor kanala farklı içeriklerde ve videolar genelde 20 dk üzeri

Vietnamdir genelde japonca atiyorlar tek tuk de ingilizce olur icinde genelde

Bende öyle tahmin ediyorum her telden video var ama bu nasıl bir upload hızıdır anlamadım. ayrıca youtube bu kadar video yüklemeye nasıl izin veriyor ve kanalı kapatmıyor ilginç.

Bende öyle tahmin ediyorum her telden video var ama bu nasıl bir upload hızıdır anlamadım. ayrıca youtube bu kadar video yüklemeye nasıl izin veriyor ve kanalı kapatmıyor ilginç.

Yuksek kotali api ile yukluyorlar , manuelde artik gunluk 100 video siniri var.

Bir tane var takip ettiğim, TV programı yüklüyor 1-2 gün sonra siliyor hala patlamadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri