Arkadaşlar solucan yemek zararlımı

Makinist

Yasaklanmış
arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi solucan yemek zararlımı ?

degil man vs wild diye bir belgesel var trt hd de orda adam herşeyi yiyor böcek vs. solucanda yedigini gördüm ama sakın gidip yeme

Bi dene bence tadı tavuğu andırıyor. ama ben daha çok tırtıl veya hamamböceği seviyorum

Solucan yemeyi bilmem ama yemeyi düşünmek hastalık belirtisi :)

Aştınız la kendinizi yemin ediyorum bak aşdınız . Biriside ev arkadaşımı öldürsem mi dövsem mi diye öyle birşeyi ciddi ciddi soruyordu . Ne yaşıyorsunuz arkadaş ya.

Youtube dan 3 kuruş kazanacağım diye garip garip şeyler yiyip sağlığınızı riske atmayın.

hiçbirşey olmaz.solucan en temiz hayvan çünkü sadece toprakla beslenir toprakta yaşar.sanmam sıkıntı olacağını ama pişirin mutlaka

Çiğ yeme, önce haşla mikropları öldür sonra ye.

Zararlı olsa balıklar yemezdi, yediklerine göre bi bildikleri vardır elbet :)

Solucanı bilmemde Salyangoz yeniliyor ve tadının çok güzel olduğu söyleniyor :D

Aştınız la kendinizi yemin ediyorum bak aşdınız . Biriside ev arkadaşımı öldürsem mi dövsem mi diye öyle birşeyi ciddi ciddi soruyordu . Ne yaşıyorsunuz arkadaş ya.

Kardeş konuyla alakasız ve tartışma için de söylemiyorum ama, son iki gündür mesajların dikkatimi çekti. la diye hitap hiç hoş olmamış, hele ki senden 6 yaş büyük birisi için. Dün de sanırım 30 yaşındaki adama sallama gibi bir ifade kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam, Ya da mesajı ben dün gördüm.

Sağ tarafta çoğu arkadaşın yaşı yazıyor. Onları da dikkate alarak, biraz daha hitap şekline dikkat etmeni tavsiye ederim ;)

Onlarca insan akıllarda tek soru: Neden ki?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri