Arkadaşlar tbm ve sayfa to düşüklüğü devam ediyor mu?

gurkan1991

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar geçen aylarda aynı izlenmeyi aldığım fakat gelir olarak 5 katı elde ederken suanda kazancım çok çok azaldı. Herkes de öyle mi yoksa bende mi sıkıntı var? Daha önce okudum ay başı sorununu ama sadece hala devam ediyor mu onu merak ettim.

düzelme vardı dünden beri acayip kötü durumda..

2 gün düzeldi bugün yeniden yerlerde

150k izlenim 300 tık ....................... google ne yapmaya çalışıyor acaba

150k izlenim 300 tık ....................... google ne yapmaya çalışıyor acaba
hocam kanalı adsenseye yenimi eklediniz? bende diğer adsense'de de durumlar böyle. bir kaç güne onunda düzeleceğini düsünüyorum. Yeni eklenen kanallar düsük getiriyor sonradan düzeliyor.

Biliyorum hocam onu ama benimki 4 gunluk kanallar :)) dun ogleye kadar duzelmisti bi anda durdu anlamadim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Biliyorum hocam onu ama benimki 4 gunluk kanallar :)) dun ogleye kadar duzelmisti bi anda durdu anlamadim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hocam benimde 4 5 günlük sayılır. Görüntülenmeleri yansıtıyor fakat bgbm felaket :) Sizinde durum öyle. Bir kaç haftaya oturur diye düsünüyorum. Sonuçta diğer adsense'de aynı kategori calısıyorum gelir 4 5 kat fazla :)

Bol sans

Uzun video.Film ve animasyon kategorisi.
Hocam uzun videoda reklamları 7 daakika aralıklarıyla girdiğinizde sayfa to en az %4 %5 civarı olması lazım. En azından bende öyle oluyor. Kanalları adsense yeni eklediyseniz belkide ondandır. Ama suanki oranlar düsük bence

15'er dk aralıklarla giriyorum hocam.1 saatten fazla videolar türçe.25 -30 dk olanlar ingilizce ondan öyledir to.
Hocam uzun videoda reklamları 7 daakika aralıklarıyla girdiğinizde sayfa to en az %4 %5 civarı olması lazım. En azından bende öyle oluyor. Kanalları adsense yeni eklediyseniz belkide ondandır. Ama suanki oranlar düsük bence

benim video ortası reklamım şu şekilde arkadaşlar..
0:10,7:22,14:36,21:47,32:21,45:42,59:51,77:37,91:46,102:43

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri