Arkadaşlar Teşekkür Ederim

gezgin27

Yasaklanmış
Evet başlığı okurken söylediniz şimdi bir kez daha tekrar edelim.

"Teşekkür Ederim" okurken zorlanan oldu mu? Hayır, yazması da bir o kadar kolay inanın.

Teşekkür etmek sizi küçültmez, aşağılanmazsınız, yumuşak bir erkek olmazsınız korkmayın. Diyelim öyle hissediyorsunuz o zaman kısaca "saol" bile diyebilirsiniz, eyvallah dersiniz o da olur ama yok.

Nedense bu forumda teşekkür kelimesine çok sık rastlamıyoruz, çok nadir görüyorum teşekkür eden medeni insanları.

En son yaşadığım olayı anlatayım. [MENTION=24825]cptasyom[/MENTION] nickli arkadaş benden yardım istedi. Gece yatakta mobil olduğum için team açamadım ki teamden gösterene 50 ya da 75 tl veriyordu. Ben yazayım faydalansın dedim. Uzunca yazdım yattım. Cevap gelmemiş denemedi heralde diyerek bekledim 1-2 gün. Merak ettim yazdım denediniz mi hocam diye, yine cevap yok 2 gündür.

Ben kendisinden para falan talep etmedim, sadece zahmet edip o kadar yazmışım işe yaradı mı öğrenmek istedim. İnanın karşınızdakine küfür edin daha iyi böyle durumlarda.

Bu sadece son yaşadığım olay olduğu için ayrıntı verdim, bunun dışında teşekkür eden arkadaşlarda oluyor tabi ama genel olarak cevap yazdıktan sonra bi "saol" yazısı bile göremiyorum.

Hadi diyelim okuduktan sonra dalgın oluyor, unutuyor cevap yazmayı.

Soruyorum herkes mi dalgın bu forumda yoksa medeniyetten mi habersiz.

Belki bir sorun olmuştur diye bakın olaya hocam. Ben teşekkür ederim o arkadaşın yerine güzel davranışınızdan dolayı.

Bu forumda siyaset serbest olaydi herkez banlanmisti cok tartismalar oluyor gereksiz sebeplerden bazen birbirimizi yiyoyruz gereksiz.yinede tesekkur edelim

boşverin hocam siz iyi niyetli olmaya devam edin ben teşekkür ederim onun adına siz üzmeyin kendinizi :)

Aynı durum benimde başıma geliyor sürekli dostum. Birde foruma üye olup sadece işleri düşünce işleri kadar yazan arkadaşlar var.. Tek kelime fazla yazınca kendilerini kötü hissediyorlar sanırım örneğin ŞU KONUDAKİ gibi mesela.. üyelik tarihi 2013 mesaj 16.. :D

[MENTION=17087]gezgin27[/MENTION] vallahi hocam haklısın 2 gündür kafam bozuk kanallarıma giremiyorum adsensem banlanacak diye korkuyorum haklısın ne diyebilirim hocam kendimi aklayacak değilim özür dileyebilirim sadece, özür dilerim kabalık ettim

[MENTION=17087]gezgin27[/MENTION] vallahi hocam haklısın 2 gündür kafam bozuk kanallarıma giremiyorum adsensem banlanacak diye korkuyorum haklısın ne diyebilirim hocam kendimi aklayacak değilim özür dileyebilirim sadece, özür dilerim kabalık ettim

Bende bu olaya okuyarak tanıklık ettim.Senin en azından adam gibi özür dilemen hoşuma gitti.Bende bu güzel davranışından dolayı teşekkür ederim :)

Not : Hep en masum çocuklardır deriz.Neden biliyormusun ? Çünkü çocukça(iyi niyetli) davranışları vardır onların.Böyle çocukca (Bu tarz konuşmalarla) bir şey yapıyorsak en büyük ÇOCUK benim.

Son düzenleme:
sahi insanlara halen düşünmeden yardım edebiliyor musunuz? sizi takdir ediyorum. ancak bilinki DEĞ-MEZ. bırakın herkes ne hali varsa görsün.

MW8pV7.jpg

çogu insanın egosu boyunu aşmış ama bi halt oldukları yok toplumdan dışlanmış saygı görmemiş insanlar

Eyyy gidi seyranı baba, ben ayımı yerde buldum ne işim var gökte benim. bana medet yerden yağar benim yüzüm yerde gerek..

güzel bir yazı olms. doğru söylemişin.

Haklısınız hocam,yardım edilecek insanlar gerçekten var.

@gezgin27 vallahi hocam haklısın 2 gündür kafam bozuk kanallarıma giremiyorum adsensem banlanacak diye korkuyorum haklısın ne diyebilirim hocam kendimi aklayacak değilim özür dileyebilirim sadece, özür dilerim kabalık ettim

Sende kusura bakma hocam bende genel olarak doluydum foruma karşı bir nevi senin aracılığında döktüm içimdekileri.

Çok doğru yazmışsın belki bilerek,belki bilmeyerek,belki dalgınlıktan,belki acelecilikten hepimizin ihmal ettiği aslında çok önemli bir kelimedir ''Teşekkür Ederim''
buradan tüm form a her şey için Teşekkür Ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri