Arkadaşlar Vds kısa videolu kategoriler nelerdir

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu işte uzun zamandan beri vardım.Bot kullandım hep manuel ve oto bot kullandığım botlar.Bot kullanan biraz uğraşmadan atıyordu.
Vds başladım render işlemi yapıyorum çoğunlukla uzun videolar atıyorum.

Vds kısa video atıp çalışanlar var mı?Hangi kategoriler uğraşıyorlar.Vds deyince render uzun video aklıma geliyor.Biraz olsun vine attım kısa ama hiç izlenmedi.

Bu konuda bana fikir verirmisiniz kafam durdu bu konuda:)

sen dırek kategorı ıstıyon kımse wermez sana konu baltalayıcı gıbı dusunme benı

kısa video vine dan ibaret değil ki, bir ton kısa komik videolar, amatör müzikler, fragmanlar var.

3 4 aydır forumdayım. Ancak söyleyen olacagını sanmıyorum. Oda haklı ekmek kapısını yakmak istemiyor. Ancak Kısa Epic Fail Veya komik Video koyabilirsin

3 4 aydır forumdayım. Ancak söyleyen olacagını sanmıyorum. Oda haklı ekmek kapısını yakmak istemiyor. Ancak Kısa Epic Fail Veya komik Video koyabilirsin

hocam kısa videolu kategorilerde vds çalışıp böyle fail hazırlayıp index nasıl alıyorlar botta alırsın yt video özgünleştir hatta kırp att ama bana ters geliyor sanki adam youtube indiriyor videoları vds sayesinde sonra onları düzenleyip atıyor index alıyor.Şaşırıyorum

Ben ocak 2013te bu işe başladım
taaa ki ocak 2014e kadar adam akıllı bişey kazanamadım
bu süre zarfında full kısa videolar atardım

sonunda öğrendim ki kesinlikle iş kısa videolarda değil
ve o günden beridir full uzun video çalışıyorum
her ay çok şükür 5k civarı para alıyorum

Ben ocak 2013te bu işe başladım
taaa ki ocak 2014e kadar adam akıllı bişey kazanamadım
bu süre zarfında full kısa videolar atardım

sonunda öğrendim ki kesinlikle iş kısa videolarda değil
ve o günden beridir full uzun video çalışıyorum
her ay çok şükür 5k civarı para alıyorum

uzun video sıkıntı yok hocam ama kısa videolar botla atıyorum botla manuel atıyorum ama kısa olarak vine çalıştım birşey yapamadım vds kısa video denince tıkanıyorum

Hocam vine videoları birleştirin o şekilde deneyin yine kısa olsun.Küçük resme ilgi çekici ama izleyiciyi aldatmayan foto koyun.Zamanla kazandığınızı göreceksiniz.

Hoşçakalın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri