Arkadaşlar yardım nolur :(

• Kullanıcı byfors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byfors

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba bir cogunuz ile sohbetlerimiz oldu yardım konusunda hertürlü konuda cogu arkadaş yardımcı oldu geçenlerde biri ücretsiz videoyap hakı vereceğini yazdığını gördüm yazdım sonra mail sıkıntısı filan çıktı durumumu söyledim bir kaç kişi yardım edebiliriz dedi bi arkadaş 16 günlük videoyap hakkını bana verdi arkadaşlar ben sakat bir insanım 1 sene kadar önce trafik kazası geçirdim malum 2 ayağım kesildi ve evli 2 cocuk babasıyım ellerinizden öperler arkadaşlar yt ile çok uğraştım alt limit 200 YTL'yi bile geçemedim şimdi partner oldum bakalım lakin Bot'un süresi çok az kaldı video yükleyemicem yoksa bu mübarek günde kim hak hesap verirse ay başı ödeme aldığımda fazlasıyla versem kaç ark bana yardımcı olur hergun aç yatmaktan hal kaldmadı artık int e atıldım yt ile uğraşmaya başladım olmadı sımdı yt partner oldum ne olucak bakalım mübarek aylarda verdıgım bu rahatsızlıktan ötürüde ayrıca çok özür dilerim.. :(

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bir cogunuz ile sohbetlerimiz oldu yardım konusunda hertürlü konuda cogu arkadaş yardımcı oldu geçenlerde biri ücretsiz videoyap hakı vereceğini yazdığını gördüm yazdım sonra mail sıkıntısı filan çıktı durumumu söyledim bir kaç kişi yardım edebiliriz dedi bi arkadaş 16 günlük videoyap hakkını bana verdi arkadaşlar ben sakat bir insanım 1 sene kadar önce trafik kazası geçirdim malum 2 ayağım kesildi ve evli 2 cocuk babasıyım ellerinizden arkadaşlar yt ile çok uğraştım alt limit 200 YTL'yi bile geçemedim şimdi partner oldum bakalım lakin Bot'un süresi çok az kaldı video yükleyemicem yoksa bu mübarek günde kim hak hesap verirse ay başı ödeme aldığımda fazlasıyla versem kaç ark bana yardımcı olur hergun aç yatmaktan hal kaldmadı artık int e atıldım yt ile uğraşmaya başladım olmadı sımdı yt partner oldum ne olucak bakalım mübarek aylarda verdıgım bu rahatsızlıktan ötürüde ayrıca çok özür dilerim.. :(

7 günlük videoyap botu var mail adresini yolla vereyim.

Ben botu devrettim durumunu gerçekten bilmiyorum ama bana verdiğin mail adresi
"[email protected]"
İnsan bi 2 dk uğrasır yeni mail açar hocam gerçekten böyle konu açanlara insan yardım etsemi etmese mi diye düşünüyor artık.

//Küfürleri lütfen editleyelim. (era)

"[email protected]"
İnsan bi 2 dk uğrasır yeni mail açar hocam gerçekten böyle konu açanlara insan yardım etsemi etmese mi diye düşünüyor artık.

Şu an şüpheye düştüm ama kendi kaybeder kandırıyorsa.Ben yine yardımımı edeyim.

Hocam o email nerden baksan 7 8 yıllık ytde video izlerken almıştım telefondan Giriyom pcden değil pcnin internetini komşu veriyo oda 9-10 gibi açıyor size yazarkende demiştim sakın yanlış anlamayın diye :(

"[email protected]"

Sizin verdiginiz hakı kulanmayacagım geri alın lütfen ok ?

Sizin verdiginiz hakı kulanmayacagım geri alın lütfen ok ?

Yok kullan hocam sorun değil.Ama benide anlamanız lazım.
Aynı şekilde konu açıp size o mail adresini versem sizde aynı şeyleri hissedersiniz.
Allah hakkınızda hayırlısını versin. Bol kazançlar dilerim.

Yok kullan hocam sorun değil.Ama benide anlamanız lazım.
Aynı şekilde konu açıp size o mail adresini versem sizde aynı şeyleri hissedersiniz.
Allah hakkınızda hayırlısını versin. Bol kazançlar dilerim.

Allah razı olsun çok Saolun ama inanki o emaili çok önce açtım ve telden email açmakta çok karşık 1 sayfa suanda zor duruyo ayakta yoksa hiç üşenmem Allah razı olsun çok Saolun bu kadar yazıyı inananın 20 liralık botiçin kimsenin yazcanı sanmam durumum kötü o yüzden yazdım.

hocam durumunuz anlattığınız kadarı ile kötü ise eğer açlık durumuna kadar geldiyseniz bence normal bir iş bulmanız gerekiyor. Temmuz ayında para kazansanız dahi size ağustosun 20si gibi alırsınız ki bu 50+ gün sürmekte.

hocam durumunuz anlattığınız kadarı ile kötü ise eğer açlık durumuna kadar geldiyseniz bence normal bir iş bulmanız gerekiyor. Temmuz ayında para kazansanız dahi size ağustosun 20si gibi alırsınız ki bu 50+ gün sürmekte.

evet hocam dediğiniz doğru ama iş verende yok seyyarlık yapsam mal alçak para yok tam kıtlık çekiyoruz komşular yardım etmese zaten ölçez yani durum kritik komşu verem dedi netten araştırma araştırma yt buldum onlarda sonra ödeme yapyo dediniz gibi sakatım abi ayağın olmadımı yaşamanında manası yok intihar etçem çoçuklar var sıkıştım kaldım artık

"[email protected]"

mail de ne var ya cidden meraktan soruyorum gerçi editlenmiş, o s harfi küfür mü?

edit: öğrenildi.

Son düzenleme:
evet hocam dediğiniz doğru ama iş verende yok seyyarlık yapsam mal alçak para yok tam kıtlık çekiyoruz komşular yardım etmese zaten ölçez yani durum kritik komşu verem dedi netten araştırma araştırma yt buldum onlarda sonra ödeme yapyo dediniz gibi sakatım abi ayağın olmadımı yaşamanında manası yok intihar etçem çoçuklar var sıkıştım kaldım artık

Hocam bi başvurun isterseniz.
Engelli aylığı alma şartları nelerdir? - UZMANTV
Engelli aylığı kimlere verilir? - UZMANTV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri