Arkadaşlar yardım (Paypal)

jordan23

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar youtube'da rastgele gezinirken uzun zamandır aradığım eski bir spor musabakasının maç öncesi görüntülerine rastladım. video açıklamasında da bu maçın kopyasının bir tek kendinde olduğunu isteyene satabileceğini söylemiş. websitesinin adresini vermiş. Girdim baktım eski maçları satıyor gerçekten adam liste yapmış. mail attım 5 dakika sonra döndü. Eleman Avustralyalı.maçlar 10 dolarmış ama benim istediğim maç çok nadir olduğu için 60$ dedi. Ödemeyi nasıl yapıcam ve sen nasıl göndereceksin dedim kopyayı? Paypal ödeme kabul ediyorum dedi, istersen DVD kargolayım istersen bi sharing website'ye upload edeyim dedi? Ben hiç paypalla ödeme alıp veya vermedim. Bir paypal hesabımda yok. Çok kısa bahsedermisiniz ne yapmam gerektiğini ve neye dikkat etmem gerektiğini. Durduk yere dolandırılmayalım elin Avustralyalısına:) Birde hangi sharing websiteye upload etsin kopyayı sizce? teşekkürler.

illa alış veriş yapacaksan bir kaç dk lık demo istede gerçekten elinde olup olmadığını anla görüntünün.

Üstad paypal adresin yoksa önce bir paypal hesap oluşturacaksın.Hesap oluşturdukdan sonra kredi kartı ekleyerek o kartı doğrulatacaksın paypalda.Aynı adsense banka hesap dogrulaması gibi bir para yatırır yada çekerdi öyle birşey olacak o dogrulamayı yapınca artık ödeme yapıp alabilirsin istediğin şeyi.

Ödeme yaparken kişinin paypal mail adresini yazarsın ödemeni yaparsın ne kadar yapacaksan.Burda dikkat etmen gereken şey,ödeme yaparken yakın aile tanıdık vs gibi ödeme türünü seçmemek.Ödeme yaparken doldurulacak bölümlerde alışveriş karşılığı yapıldığını vs yazarsın ki bi sorun olursa DİSPUTE çekme hakkın olur.Parayı geri alma hakkın filan.

Bu elemanda dediğin gibi birisi ise sanmıyorum dolandıracağını.Yükleme olarakda Turbobit e yükletir alırsın yada letitbit vs.Yada yandex google mail filan işte :D

Saygılar.

Üstad paypal adresin yoksa önce bir paypal hesap oluşturacaksın.Hesap oluşturdukdan sonra kredi kartı ekleyerek o kartı doğrulatacaksın paypalda.Aynı adsense banka hesap dogrulaması gibi bir para yatırır yada çekerdi öyle birşey olacak o dogrulamayı yapınca artık ödeme yapıp alabilirsin istediğin şeyi.

Ödeme yaparken kişinin paypal mail adresini yazarsın ödemeni yaparsın ne kadar yapacaksan.Burda dikkat etmen gereken şey,ödeme yaparken yakın aile tanıdık vs gibi ödeme türünü seçmemek.Ödeme yaparken doldurulacak bölümlerde alışveriş karşılığı yapıldığını vs yazarsın ki bi sorun olursa DİSPUTE çekme hakkın olur.Parayı geri alma hakkın filan.

Bu elemanda dediğin gibi birisi ise sanmıyorum dolandıracağını.Yükleme olarakda Turbobit e yükletir alırsın yada letitbit vs.Yada yandex google mail filan işte :D

Saygılar.

Serkan hocam çok teşekkür ederim cevabın için. Kendi herzaman kullandığım kredi kartını onaylatsam bir problem olurmu? bunun için aylık, yıllık bir kesinti komisyon alırlarmı? Hocam bu dolandırıcıya benzemiyor çünkü internette hiç biryerde yok bu adam ilk 10 dakika maç öncesini koymuş kendi kanalına. hocam birde bu adam turbobite yükleyip sonra bana link'mi vercicek ben parayı yatırdıktan sonra nasıl olucak?

direk kredi kartını ekleme sisteme sanal kart oluştur kredi kartı üzerinden onu ekle kullanacağın kadar limit tanımlarsın yarın paypal hesabın çalınır bir şey olur kredi kartının tümüyle alışveriş yapabilirler.

ayrıca 1-2 dakikalık demo talep et bence ilanıda ebay'a filan koysun oradan al

direk kredi kartını ekleme sisteme sanal kart oluştur kredi kartı üzerinden onu ekle kullanacağın kadar limit tanımlarsın yarın paypal hesabın çalınır bir şey olur kredi kartının tümüyle alışveriş yapabilirler.

ayrıca 1-2 dakikalık demo talep et bence ilanıda ebay'a filan koysun oradan al

çok teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi yapacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri