Arkadaşlar yeni başladım , sizce durumlar nasıl?

• Kullanıcı Graphic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Graphic

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar , youtube işine yeni başladım ve 2 kanalla başladım. Sizce durumlar nasıl? Öneriniz , eleştiriniz her şeye açığım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

SdW2kMo.png

bi günde 5 kanal 50 şer video nasıl sizce çabukmu patlarım yoksa günde bi kanal 250 video mu mantıklı bi akıl verin allah rızası için arkadaşalar

ben günde 250-300 atiyorum ama oturmuş kanallar 3-4 aylık 25-50 ile başla sonra yavaş yavaş arttir

bi günde 5 kanal 50 şer video nasıl sizce çabukmu patlarım yoksa günde bi kanal 250 video mu mantıklı bi akıl verin allah rızası için arkadaşalar

Hocam onu ben daha öncede yazmıştım haftalık 5 kanal günlük 50 video , 2 hafta incele telif vs vs konulardan kapanmasın. Diğer hafta 5 kanalla devam et diye ama profesyonel arkadaşlar daha iyi bilirler tabi.

Valla kimisi cok video atma patlarsin diyor fakat ben videoyap botu ile yaklasik 5k video attim 20 gunde tek kanala Allaha sükür bisey yok henuz. Ama soyle bi durum var kanalima nerdeyse hic girmiyorum. Bottan islerimi halledip tıklara bakiyorum sadece.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle devam et forumda konuları oku ve yeni kategorilerde kanal açmaya başlarsın bir süre sonra zaten.

Yabancı kaynaklara yönelmek her zaman iyidir.

Valla kimisi cok video atma patlarsin diyor fakat ben videoyap botu ile yaklasik 5k video attim 20 gunde tek kanala Allaha sükür bisey yok henuz. Ama soyle bi durum var kanalima nerdeyse hic girmiyorum. Bottan islerimi halledip tıklara bakiyorum sadece.

arkadaşlar bilen bi arkadaş bi strateji veremz mi benm kanallar kapandı 1 ay bile dayanmıyor kaç kanal açarak başlıyım günde kaç video atayım kaç gün o kanala yüklenip bırakayım bi yol gözterin canım çok sıkkın

arkadaşlar bilen bi arkadaş bi strateji veremz mi benm kanallar kapandı 1 ay bile dayanmıyor kaç kanal açarak başlıyım günde kaç video atayım kaç gün o kanala yüklenip bırakayım bi yol gözterin canım çok sıkkın

Valla hocam bende yeniyim bu islerde en bas bi kanal actim basladim bu ise ufak ufak gelmeye baslamisti sonra baktim herkes kanal ac diyor 4 kanal daha actim 1 hafta surmedi para kazanma kapatildi. Haliyle canim fena halde sıkıldı sonra aldim botu caktim 5 k video 1 aydir boyle gidiyor, belkide sansim yaver gitti. Ben sadece tecrubemi paylastim.

Bence arada kanallara girip telifleri ve para kazanma engelli videoları kaldırmalısın. 3. Taraflarada müdahale etmelisin , telifler gelmiştir belkide 3. yü bekliyordur o kadar videoya kanal dayanmaz diye düşünüyorum.

Böyle devam et forumda konuları oku ve yeni kategorilerde kanal açmaya başlarsın bir süre sonra zaten.

Yabancı kaynaklara yönelmek her zaman iyidir.

Teşekkür ederim hocam , Evet Türkçe kanalım var fakat telif yiyor sürekli ve birşey getirmiyor diğer kanalları sıkıntıya sokar diye düşünüyorum.

Valla hocam bende yeniyim bu islerde en bas bi kanal actim basladim bu ise ufak ufak gelmeye baslamisti sonra baktim herkes kanal ac diyor 4 kanal daha actim 1 hafta surmedi para kazanma kapatildi. Haliyle canim fena halde sıkıldı sonra aldim botu caktim 5 k video 1 aydir boyle gidiyor, belkide sansim yaver gitti. Ben sadece tecrubemi paylastim.

tek kanal mı çalışıyon şuan ?

Bence arada kanallara girip telifleri ve para kazanma engelli videoları kaldırmalısın. 3. Taraflarada müdahale etmelisin , telifler gelmiştir belkide 3. yü bekliyordur o kadar videoya kanal dayanmaz diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim hocam , Evet Türkçe kanalım var fakat telif yiyor sürekli ve birşey getirmiyor diğer kanalları sıkıntıya sokar diye düşünüyorum.

Valla bot temizliyor hepsini 3. Taraf veya dunya engeli ne varsa. Telif gelse gene ayni sekilde botta gozukuyor bildigim kadariyla. Gerci calistigim kategori telif getirmeyecek videolardan olusuyor. Ve evet tek kanal calisiyorum.

mesajlara az baktımda benimde uyguladıgım formul vardı
haftada 1 ,7 kanal
her gün 600 -700 video 7 kanala 100 video 1 haftada abarttıgım zamanlar 1k video oluyor 3 günde filan telif var gelmişmi diye bakıyorum böyle baya kanalım oldu ama 1 hafta ara verdim dinlenmek için yada az sıkıldıgım için
ÇOK KANAL ÇOK VİDEO ÇOK PARA

mesajlara az baktımda benimde uyguladıgım formul vardı
haftada 1 ,7 kanal
her gün 600 -700 video 7 kanala 100 video 1 haftada abarttıgım zamanlar 1k video oluyor 3 günde filan telif var gelmişmi diye bakıyorum böyle baya kanalım oldu ama 1 hafta ara verdim dinlenmek için yada az sıkıldıgım için
ÇOK KANAL ÇOK VİDEO ÇOK PARA

haftada 7 kanal günde bi kanal her kanala 600 700 video atıp bırakıyormusun hocam peki bide alt kanal mı ana kanal mı acıyosun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri