Arkadaşlar Yorumlardaki ingilizce yazı..

• Kullanıcı Sonsuzluq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok izlenim olan videolarınız varsa altına yorum yaparak veya mesaj çekerek iletişime geçiyorlar. Benim başıma da geldi bu olay belli bir ücret karşılığında videonun açıklama kısmına bir link yerleştirdim. İyide bir para aldığım söylenebilir :)

Çok izlenim olan videolarınız varsa altına yorum yaparak veya mesaj çekerek iletişime geçiyorlar. Benim başıma da geldi bu olay belli bir ücret karşılığında videonun açıklama kısmına bir link yerleştirdim. İyide bir para aldığım söylenebilir :)

adam bana bi link verecek ben acıklamaya ekleyecem adamda bana para verecek bunumu demek istiyor.

ingilizcem çok iyi değil ve metni yazmak zor geldi translate etmek için. Adamın ne yazdığını bilmiyorum benim başıma gelen bir örneği yazdım sana.

sıkıntı senin ingilizcende diyil bence bu adamda kendi dilinden google translator ile ingilizceye çevirmişsanırım :D. Anladıgım kadarıyla vidyon erotik içerikli adamda diyorki bende para var senden vidyo çekmeni istiyo :D yada benim ingilizcemde kötü

Abi anadili ingilizce olan adama inme indirir bu elemanın yazdıkları:D ama benimde anlayabildiğim kadarıyla kendi kameranla video çek bana diyor manyak mıdır nedir:D

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] gelsin çevirse çevirse o çevirir.

Abi anadili ingilizce olan adama inme indirir bu elemanın yazdıkları:D ama benimde anlayabildiğim kadarıyla kendi kameranla video çek bana diyor manyak mıdır nedir:D

[MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] gelsin çevirse çevirse o çevirir.

dostum
nette ünlü olmaya calısan 3 kız arkadasın ero dans videolarını cekiyorum kanalından
sanırım bu hırto karılara sulanıyo konunun özü bu sanırım.

Bu yorumlari tek bir kisi mi yazmis alt alta?

Simdi anlasildi bu arkadas kizlara video cekmesi icin para teklif ediyor :)

Yani adamin kimseye reklam karsiliginda para odeyecegi falan yok :)

Adam kendi dilinden cevirmemis ingilizceye. Sadece argo kelimeler kullanmis ve inan bana cevirmemi istemezsin. Ayrica parayi sana odemekten degil kizlardan bahsediyor :D Videodaki o dakikalar arasindaki sure 2 dakika daha uzun olsun lutfen falan demis. Gerisini cevirmeye gerek yok :D Yada cok istiyosan pm at konuyla ilgili, tam olarak ceviririm metni.

hacım en üsttekinde + 18 cümleler kurmuş :D video ile kendini bütünleştirmiş sanırım arkadaş :D neyse o alakasız, 2. mesajda mailine video linki falan gönderdim, sana ödeme yapayım videomu paylaş, olacağını sanmıyorum ama deneyebilirim, sana ödeme yapmayı deneyeceğim, ciddiyim sende ciddiysen maile bak falan tarzı birşeyler demiş, ama ya şiveli konuşuyo ya da google translate :D 3. de ilk başlarda kıza laf atar gibbi konuşmuş jöle gibi çalkalanıp sallanan videolara falan ihtiyacım var demiş ama çözemedim tam başka birşey demeye çalışıyor heralde, para kazanıcam haa demiş senin videon gibi kolay bi şekilde nasıl videomu düzenleyebilirim, telefonla konuşabilir veya webcam dan falan anlatabilirmisin tarzı birşeyler demiş. yoruldum :D 4. de salla :D

adam bildiğiniz abaza :D videodaki bazı şeylerden etkilenerek banyoya gitmiş sonra tekrar gelmiş videoları/videoyu tekrar izlemiş sonra dayanamamış ikinci defa banyoya gitmiş :D

kısaca özet bu :D (tüm yorumları okumadım, nasıl yazdıysa artık göz yoruyor. eli doluydu demek ki :D)

walla arkadaşlar bende yorumlarda üst üste yazdıgını görünce bide paradan bahsedince ogrenmek isrtedim :D

[MENTION=2572]Sonsuzluq[/MENTION] sil gitsin yorumları azgının biri yanlışlıkla senin videoya boşalmış peçete niye varki
adam bildiğiniz abaza :D videodaki bazı şeylerden etkilenerek banyoya gitmiş sonra tekrar gelmiş videoları/videoyu tekrar izlemiş sonra dayanamamış ikinci defa banyoya gitmiş :D

kısaca özet bu :D (tüm yorumları okumadım, nasıl yazdıysa artık göz yoruyor. eli doluydu demek ki :D)
niye alıntı yaptıysam

özet geçmek gerekirse:

banyoya soktun kardeş demiş:D

sil gitsin yorumları azgının biri yanlışlıkla senin videoya boşalmış peçete niye varki

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] önerin icin teşekkür ederim hemen siliyorum hocam

-Arkadaşlar Konuya yazdıgınız cevaplar için teşekkür ederim
konudan gerken cevabı aldım
yetkili arkadaşlar konuyu kapatabilir.

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] önerin icin teşekkür ederim hemen siliyorum hocam

-Arkadaşlar Konuya yazdıgınız cevaplar için teşekkür ederim
konudan gerken cevabı aldım
yetkili arkadaşlar konuyu kapatabilir.

Bence silme, gereksiz. Videonun icerigi +18 degil mi zaten? Alacagin yorumlarin geneli o sekilde olacaktir. O yuzden silmenin bi manasi yok. En azindan digerleride gaza gelir yorum atarlar onu gorunce.

Bence silme, gereksiz. Videonun icerigi +18 degil mi zaten? Alacagin yorumlarin geneli o sekilde olacaktir. O yuzden silmenin bi manasi yok. En azindan digerleride gaza gelir yorum atarlar onu gorunce.

mantıklı ama insanları iğrendirebilir yok yaa zaten videoya azmışlar geliyo dimi iyice azar namussuzlar

mantıklı ama insanları iğrendirebilir yok yaa zaten videoya azmışlar geliyo dimi iyice azar namussuzlar

Videoya giren adamlar genelde cadiri kurmus olarak gireceklerinden dolayi igrenmezler. Yuz bulur dahada cok yorum atarlar. Daha cok yorum daha cok ilgi cekmesi demek. Mutlaka aranmalarda cikmasinada etki ediyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri