arkdaşlar eğitim verecek yardım sever yokmu

• Kullanıcı harekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

harekir

Yasaklanmış
arkdaşlar bir arkadaşımız bana yardım etmeye çalışıyor ama onunda işi olduğu için akşam gelebileceğini söyledi bana kazanç nasıl sağlayabileceğim hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar varmı ama şunu şunu yap diyip sonra gitmeyecek birisi uygulamalı nasıl yapıldığını gösterecek birisinin yardımını istiyorum benim duamı alın hep para hep para olmasın birazda dua alın :D BANA YARDIM EDECEKLER SKYPE EKLESİNLER [email protected] burdan eklersiniz

Forum'u sadece 10 dakika araştırsan 10 farklı hesaptan 10 farklı konuyu 10 farklı yerde 10 günde ya da 10 saatte uygulayabilirsin orası sana kalmış.

bana kaynak ve uygulama şekli lazım teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek sorun bu buda zaten işin bittiği ve püf noktası

öncelikle -KEİNLİKLE-HEMEN-ACİLEN VSVSVS

YTPara.com Resmi Paylasim Kanali - YouTube

linkteki tüm videoalrı izle ondan sonra foruma gir ok dostum...

---------- Mesaj saat 16:30:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:28:54 civarında gönderildi. ----------

bana kaynak ve uygulama şekli lazım teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek sorun bu buda zaten işin bittiği ve püf noktası

kaynak demee yaw kardeşim...googledan daha güzel kaynakmı var allh aşkına ara isteidğin videoyu bulrusun....halen bulamassan

forumda bir sürü kaynak konusu var şöle 5-10 sayfa ilerilere git ok

bakın ben forumu falan videoları her şeyiizledim sorundada belirttiğim gibi şunu şunu yap diyecekler gelmesin adam gibi bana bu konuyu ayrıntılı bir şekilde anlatacak varsa gelsin anlatsın ben paşa paşa dinlerim

sizin konunuza baktım anlamadım neyse arkadşlar yardım edecek baba yiğit yok heralde kendi başımızın çaresine bakıcaz artık

Bir sürü konu var Serkan hocanın açtığı ve herşeyide gerçekten ayrıntısıyla anlatıyor okumadın sanırım bunları.Sen herhalde armut piş ağzıma düş istiyosun. :)

emrahemin92 skyp banada yardımcı olabılecek varsa lütfen ulaşsın

Videoları ızledım ama ben vıdeodakılerı uygulamaya gectıgımde vıdeo dakı goruntulerı kendı kanalımda bulamadım 2 saatır bır seyı yapamadım vıdeodakılerı ben kendı youtubemde bulamadım yardım nolur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri