Art arda gmail hesabı alıp adsense e bağlamak sorun yaratır mı

• Kullanıcı freusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

freusty

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bi havuz oluşturup içinde hesap ilişkilendirmeleri hali hazırda bulunan mailler almak istedim. tek browserdan(opera) sürekli gmail hesabı açıyorum(abc1@gmail , abc2@gmail, abc3@gmail .... gibi ). sorum ise şu olacak. google bu durumu farkettiğinde benim tüm gmail hesaplarımın youtube girişini blocklayabilir mi? böyle bi risk var mı? çünkü daha öncesinden başıma bi olay gelmişti. aynı pc den farklı gmailler ile kanalları kontrol ettiğim sırada bi kanala girişin engellendiğini gördüm. ardından diğer gmaillerden youtube a girmeye çalıştığımda onların da blocklandığını üstelik adsense hesabımın bile youtube girişinin engellendiğini gördüm. bu yüzden riskli mi sizce bu iş? yorum ve tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.

ip çerez temizlesende oyle abc1 abc2 yaparak gel de beni banla diyorsun yani risk yükselir oyle yapmayın.

Sıralı mail ile bende denemiştim.Hepsi 2 yada 3.gününde kapatıldı + youtube ile beraber :(

Arkadaşlar bi havuz oluşturup içinde hesap ilişkilendirmeleri hali hazırda bulunan mailler almak istedim. tek browserdan(opera) sürekli gmail hesabı açıyorum(abc1@gmail , abc2@gmail, abc3@gmail .... gibi ). sorum ise şu olacak. google bu durumu farkettiğinde benim tüm gmail hesaplarımın youtube girişini blocklayabilir mi? böyle bi risk var mı? çünkü daha öncesinden başıma bi olay gelmişti. aynı pc den farklı gmailler ile kanalları kontrol ettiğim sırada bi kanala girişin engellendiğini gördüm. ardından diğer gmaillerden youtube a girmeye çalıştığımda onların da blocklandığını üstelik adsense hesabımın bile youtube girişinin engellendiğini gördüm. bu yüzden riskli mi sizce bu iş? yorum ve tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.

hocam sıralı mail almak sakıncalı bir durum, ip ve dns değiştirseniz bile ileride illaki spam dolayısıyla hesaplarınız büyük ihtimalle kapatılır.

2-3 yıllık blogspot siteler açmak için gmaillerim vardı. Bunlardan 2 tanesini yt kanal açmak için kullandım ana kanala dokunmuyorum ve hep alt kanallar açıyorum , teliften ve spamdan arada bu alt kanallarımdan kapananlar oluyor. ama ana kanal yerinde duruyor. yeni alt kanallar açıyorum devam ediyorum,5 aydır bu şekilde çalışıyorum , adsensemin gmaili ayrı tabi tek bir hesap var.

Ana hesaplarıma bağlı gmailleri faal olarak kullanıyorum ayrıca herbiri ile 10 dan fazla blogspot sitelerim var bunlarda faal , burada hesaplar spam olayından çıkmış oluyor google gözünde.

ardışık tekrar eden sade hesapları google spam olarak görür.

yav böyle saçma sapan konular açmayın dene gör yav !

sorun olmaz hocam adamlar banlarsa banlıyor zaten senin sıralı maillerini takip edeceneğini sanmam

Sıralı mail almak oldukça sakıncalı bir iş öncelikle o olayı kafanızdan silin.Farklı şekilde mail adresleri alın ve size önerim eğer sıralı bir şekilde açıcam vaktim yok diyorsanız vpn alın.Yani sürekli olarak aynı ipden açmayın ve elinizde temiz bir ip olsun.Kanal açmış oldugunuz ve sureklı maıl almıs oldugunuz ıp adresı ıle adsenseye gırış yapmayın derim.

bundan başka sorun yaratan birşey yok zaten :D

Kapatıyor arkadaşım :)
Dediğin gibi sadece youtube servisi devre dışı kalıyor.

+ olarak devre dışı kaldıktan sonra youtube ilk girişte tel no istiyor, gönderdikleri kodu giriyorsun yine açmıyor :D

Her kanal açışında çerezleri sil modeme res at sıralı mail alma.

Sıralı mail almak oldukça sakıncalı bir iş öncelikle o olayı kafanızdan silin.Farklı şekilde mail adresleri alın ve size önerim eğer sıralı bir şekilde açıcam vaktim yok diyorsanız vpn alın.Yani sürekli olarak aynı ipden açmayın ve elinizde temiz bir ip olsun.Kanal açmış oldugunuz ve sureklı maıl almıs oldugunuz ıp adresı ıle adsenseye gırış yapmayın derim.

hocam vpn al elinde temiz ip olsun diyorsun da kiraladığın vpn nin de kara listede olmadığı geçmişi kirli olmadığını anlayamayız ki yanlış mı düşünüyorum?

art arda mail açmak sakıncalı tüm hesapların kapatılıyor (video olsun olmasın)

tavsiyem

*Her pc ve ip den günde en fazla 2-3 adet hesap açmak
*Gmail dışında mail adresi ile hesap açmak (hotmail,yandex,mail.ru vs...)
*mümkünse telefon onayını da her hesap için 1 telefon doğrulaması yapmanız.

dediklerimi yaparsanız faydasını göreceksiniz.

hocam vpn al elinde temiz ip olsun diyorsun da kiraladığın vpn nin de kara listede olmadığı geçmişi kirli olmadığını anlayamayız ki yanlış mı düşünüyorum?

Evet o konudada haklısınız hocam ama şöyle birşey var almıs oldugunuz vpn hızmetınden acmıs oldugunuz ılk gmaıl hesabı ıcın sızden onay ıstemıyor.Onay ıstemezse zaten temızdır.Tabı ondan sonrası ıcın onay ısteyecektır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri