Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adam bırakıyorum diyor üzüntüsünü anlatıyor sevinenleri görüyorum yazıktır.Bu arada Kağan senın bu konuna en çok ben şaşırmış durumdayım.O kadar konuştuk ki seninle..
sana tavsiyem özgün bir kanal oluştur geleceğe yatırım yap haftada ayda 1 video atsan kardır paraya bakma aboneye kasmaya bak
1 Dilim Daha...![]()
hocam bırakılmıyo ben aksam konu actım ama arkadşalar yılma dedı hep gaza geldım %90 1 hafta iççinde dönersin![]()
Keşke bırakmasanız üzüldüm valla hocam.Ama okul diyince iş farklı oluyor.
Weyli Dostum skype ekler misin?
Seninle güzel bir çalışma yapalım o zaman. Madem kazanamıyorsun benimde kazanç arttırmam gerekiyor benim bilgim + çalışmam + senin çalışmalarınla güzel işler çıkartalım.
Bekliyorum ha bırakmak yok.![]()
Ama Bir Gün Geri DöneceksinVe Arkana Baktığında Artık Zar Zor göreceksin Bu Günleri.
Realde Başarılar Dostum...
Okulum olmasa bırakmazdım hocam,yeni bi düzen kurmam için en az 1 2 aya ihtiyacım var Youtube'ye bir ay daha verirsem okulumu kaybedicem,uzayacak.O yüzden önce geleceğimi garanti altına alıp öyle devam etmeyi düşünüyorum.Youtube kaçmıyo ne de olsa
Üzülme hocam,okul olduğu için yoksa pes etmeye niyetim yoktu derslerim çok kötü durumda bir düzelteyim dönerim inşallah![]()
hayda 17 aralık surecınden sora sımdıde yt bırakma surecı![]()
Sen bilirsin kardeşim. Teklifim sana hep açıktır.
Yolun açık olsun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.