hayırlı olsun bakıcam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
oyun için ne kadar harcadınız net olarak?
bu 99 dolar ısı bozuyor ama sınırsızsa yanı 99 dolar verınce sınırsız oluyorsa alınacak program
hayırlı olsun umarım başarıyı yakalarsınız![]()
99 Euro. Ama parasını hakkediyor. birde oyun tutarsa zaten 99 Euro devede kulak kalır. Ama başka programlarda var. Mesela "Game maker" gibi.
---------- Mesaj saat 20:07:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:06:45 civarında gönderildi. ----------
Teşekkür ederim. İnşallah.
en kolay hangısıyse o benım ıcın daha ıyı bbende snn gıbıyım bır yazılım bılgım yok![]()
valla hangisi olursa olsun ilk başta o programı da öğrenmek şart. Programa hakim olursanız yapamayacağınız oyun yok.
Dostum tebrikler indirdim oynadım ilk deneyimine göre gerçekten başarılı. Oyun başlar başlamaz top çok hızlı düşüyor biraz daha yukardan inseydi güzel olurdu.
en iyi skorum 7![]()
Tebrik eederim eline sağlık.
Umarım kendini geliştirmeyi hiç bırakmazsın
hocam hayırlı olsunda 99euro bir programa vereceme gider o parayı java kursu veya java kitaplarına yatırırım![]()
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle oyunu buradan inceleyebilirsiniz. Flappy Bird çılgınlığına kayıtsız kalamadım bende "Flappy Ball" oyunu yaptım
Değerli yorumlarınızı ve 5 yıldızlarınızı bekliyorum
Merak edenler için; hiç java bilmiyorum. Construct 2 programı ile yaptım. Apk çıktısı alabilmek için programın full versiyonunu almalısınız. 99 Euro. Spam sağolsunOyunu yayınlamak oyunu yapmaktan daha zor emin olun. Reklam ekleme konusunu daha sonra düşünücem. Tutarsa yani.
Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.