Artık biri bir yol göstersin beyler.

katagori ara ...
bulana kadar ara ...
buldugun katagoriyi babana bile söyleme ...
baska katagorilerdeki kanallarınla hit yapan katagorideki kanalını begenme paylaşma ....

katagori derkende mesela haberler de bi katagori ama senin bulman gereken bu degil
misal fazla hit yapacagını sanmıyom ama ''işid den haberler '' bu tarzda kendine özgü
yükleyecegin 15 20 katagori belirler ve üstüne üstüne gidersen olur

Tam bir sene boyunca aralıklarla denemeler yaptım, çok uğraştığım söylenemez ama yine de bir şeyler yapmaya çalıştım ama yapamadım. Bu eylül ayında bırakmak üzereydim son kez elimde boş kanallar vardı bunlara video atayım dedim attım ve 1 yılda 3-4 k nın üzerine geçememiş olan ben, şuanda (adsense öderse) 1 aylık gelirle araba alacak düzeye geldim. Yani demem o ki bu işler belli olmuyor. En beklemediğin anda gelişiveriyor olaylar. Bana sorarsan hayatını tamamen youtube'a adama ancak bir yandan da devam ettir. Ha eğer çok sıkmaya başladıysa seni o zaman kendi içinden nasıl geliyorsa öyle yap, illa bu işten para kazanılcak diye bir kaide yok rızkını başka yerde ara.

Bu arkadaşıda az çevirmedik bırakıcam dediği anda :eek: youtube kolay olarak gözüksede gerçekten büyük sabır işi özellikle hafiften duygusal bir insansanız mükemmeliyet seviyesinde zorlayacaktır sizi.Eğer ki başka çıkar kapın var ise bırak başka şeylere yönel ama tek çıkış kapın youtube ise üzerine git 1 yılda yapamadığını 1 ayda yapamazsın diye bir kural yok.Bende çok sıkıntılı dönemler atlattım ama hep daha fazla üzerine gittim ve 2 ye 3 e katlıyarak gittim her darbe aldığımda pes etmenin bana yakışmayacağını düşündüm hep hala da düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri