Artık Dolar Işığı Sorununu Youtube Yetkililerine Bildirmek Lazım

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Asıl siz yanlış düşünüyorsunuz, yayıncılara tabi ki de ihtiyaçları var fakat bizim gibi yayıncılara ihtiyaçları yok. Youtube'da olan videoyu Youtube'a atan, özgün içerik üretmeyen adam para kazandırmaz, para kaybettirir Youtube'a. Sanırım Adwords olayını tam bilmediğinizden böyle bir yorum yaptınız. Anlamadıysanız metafor vereyim.

Sizin fikriniz sizin düşünceniz tabi saygı duymak gerekir,ihtiyacı olmadığını düşünüyorsanız bırakırsınız youtubeyı olur biter her halükarda kanal'da karar'da sizindir. :) AdWords adsense ve seo bilgimi tartışırdım tartışılabilecek bir yorum yazsaydınız.

Vesselam.

Ahahah Youtube'un bize ihtiyacı falan yok, onların orjinal içerik üretenlere ihtiyacı var. Biz sadece orayı çöplüğe çeviriyoruz.

Bunu yazmak için gelmiştim. Gidiyorum.

spam videolardan kurtulmak ve bu tür içerik yükleyenleri yıldırmak için bir taktik sanırım. işe yaramadığını kim söyleyebilir?

Arkadaşlar ortada youtube açısından bir sorun yok. Hatta başarılı bir operasyon söz konusu. Şu anki durumu teknik bir arıza varmış gibi bir havaya sokmak mümkün değil. Youtube ne yaptığını biliyor.
Yaptığı şey şudur: "algoritmalarını sürekli güncelleyerek ve geliştirerek spam ya da orijinal olmayan içerik eklenmesinin belli bir ölçüde önüne geçmek."

Siz olsanız ne yapardınız? aynısını yapmaz mıydınız?

Ben size hiç kopya video koymayın demeyin. Ben de yapıyorum ama yaptığım şeyin ne olduğunu biliyorum. Kafayı kuma gömmeye gerek yok. Bu işten bir kazanç elde etmek için önce durumu iyi kavramak ve bir STRATEJİ geliştirmeye çalışmak lazım.

Kendi STRATEJİMİ VE DAYANAKLARIMI kimseye de söylemeye niyetim yok. Bilgi paylaşınca artar vs zırvalığının da saçma olduğunu her paylaşımınızın kitleye mâl olarak işe yaramaz hale geldiğini yıllarca gördükten sonra anlarsınız...

Başarılar diliyorum...

youtube istediğini yapar bizede beklemek düşer .
kaç gündür reklamlar aktif olmuyor yapacak hiçbir şeyimiz yok .
sadece bekleyeceğiz .

adamlar sıkı önlemler alıyorlar büyük ihtimal .
bekleyip göreceğiz .

Arkadaşlar ortada youtube açısından bir sorun yok. Hatta başarılı bir operasyon söz konusu. Şu anki durumu teknik bir arıza varmış gibi bir havaya sokmak mümkün değil. Youtube ne yaptığını biliyor.
Yaptığı şey şudur: "algoritmalarını sürekli güncelleyerek ve geliştirerek spam ya da orijinal olmayan içerik eklenmesinin belli bir ölçüde önüne geçmek."

Siz olsanız ne yapardınız? aynısını yapmaz mıydınız?

Ben size hiç kopya video koymayın demeyin. Ben de yapıyorum ama yaptığım şeyin ne olduğunu biliyorum. Kafayı kuma gömmeye gerek yok. Bu işten bir kazanç elde etmek için önce durumu iyi kavramak ve bir STRATEJİ geliştirmeye çalışmak lazım.

Kendi STRATEJİMİ VE DAYANAKLARIMI kimseye de söylemeye niyetim yok. Bilgi paylaşınca artar vs zırvalığının da saçma olduğunu her paylaşımınızın kitleye mâl olarak işe yaramaz hale geldiğini yıllarca gördükten sonra anlarsınız...

Başarılar diliyorum...

Hocam senin stratejine falan ihtiyacımız yok. Sana kimse de söyle demedi, gerekte yok. Tabi strateji olup olmadığı da tartışılır. Her yol,yöntem strateji değildir.

Herkesin kazancı kendine.

Bana youtube da özgün kaç video gösterebilirsin %20 yi geçmez ?????

Daha neyin tantanasını yapmışsın.:D

Senin stratejiye ihtiyacın yok zaten terbiyeye ihtiyacın var. Ama benim vaktim kıymetli, hadi bakiyim..

Hocam senin stratejine falan ihtiyacımız yok. Sana kimse de söyle demedi, gerekte yok. Tabi strateji olup olmadığı da tartışılır. Her yol,yöntem strateji değildir.

Herkesin kazancı kendine.

Bana youtube da özgün kaç video gösterebilirsin %20 yi geçmez ?????

Daha neyin tantanasını yapmışsın.:D

Bunu yazmak için gelmiştim. Gidiyorum.

spam videolardan kurtulmak ve bu tür içerik yükleyenleri yıldırmak için bir taktik sanırım. işe yaramadığını kim söyleyebilir?

YouTube'a dakikada 100 saatlik video yükleniyor ortalama. Şimdi 100.60 = 6000 dakika yapar. 1 video ortalama 5 dk olsa 6000/5 = 1200 yapar. Yani dakikada ortalama 1200 video yükleniyor. 1200'üde farklı kullanıcılardan yüklense 1200 kullanıcı yapar. Şimdi bu sadece dakikada yüklenen miktarı. Ben burda 2 adamı bu işten yıldırsam YouTube o 2 kişiden kalan parayı bana gönderecek değil mi? İşler böyle işliyor büyük şirketlerde. Doğru bir şey söylediniz.

Bilgi paylaşınca artar vs zırvalığının da saçma olduğunu her paylaşımınızın kitleye mâl olarak işe yaramaz hale geldiğini yıllarca gördükten sonra anlarsınız...

Başarılar diliyorum...

Ne kadar güzel özetlemişin. Bu bizim milletimiz için daha çok geçerli birşeydir. Örneğin bir niche kelime paylaşın, ya da arkadaşlar ışıklar böyle yanıyor şöyle yanıyor deyin, ya da arkadaşlar videolar sıralamaya böyle giriyor deyin. Minimum 1 hafta sonra bakın ne o nicheden eser, ne o ışık yakma taktiğinden eser, ne de videonuzu sıralamaya sokmayı başardığınız yöntemden eser kalmayacaktır. Aç gözlü spamcı milletiz vesselam... Kimse kimseyi düşünmez direk sömürmeye başlar. O yüzden ne bilginiz varsa kendinize saklı tutacaksınız...

---------- Mesaj saat 18:38:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:33:51 civarında gönderildi. ----------

Bu arada Youtube'un hiç bir zaman bizim milletimize ihtiyacı olmadı daha doğrusu Google'nın. En azından siz ve sizin BELKİDE BENİM gibi spamcılara ihitiyacı olmadı. Türkiye üzerinden ihtiyaç duyduğu kişiler alexa Türkiye sıralamasında sitesi ilk 3000 altında ki adamlardır, youtube kanallarında ise Türkiye'ye reklamları açmaması zaten bize ne kadar ihtiyaç duyduğunun göstergesidir.. Adamlar Pakistana, afganistana youtube reklam yayıncılığını açtığında biz TÜRKİYE olarak proksilerle girip ingiltereden amerikadan hesaplar açıpda para kazanmaya çalışıyorduk. YOUTUBE 'un bize ihtiyacı var demek :) gülüncek bir durum. Bizim Youtube ihtiyacımız var pis spamcılar olarak....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri