artık içeriklerden para kazanma üzerinden para kazanıyorsunuz

Facebook para kazanmam aktif durumdayken içeriklerden para kazanma diye bir bildirim geldi.
Ben de bu programa geçtim ve artık reels reklamlar programları üzerinden para kazanamıyorsunuz, artık içeriklerden para kazanma üzerinden para kazanıyorsunuz şeklinde bildirim geldi.
Beta programmış. Daha önce ilgimi belirterek başvurmuştum ancak uzun zaman geçmişti ve kabul görmemişti.
Bu gün ise kabul edildiğimi duyunca hemen şartları kabul ettim.
İyi mi yaptım? Kötü mü yaptım? bilmiyorum.
Deneyen ya da uygulayan ya da bu nedir bilen var mı?

Bu yeni özellik reels, yayın içi reklam ve bonus kazançları hepsini tek yerde buluşturuyor. Artık ayrı ayrı ödeme yansımayacak, hepsinin kazancı tek yerde buluşup panele yansıyacak. Ben de bu özelliğin gelmesini bekliyorum. Sizin sayfa kaç takipçi hocam?

Son düzenleme:
10 katı. Maşallah. İyi para kazanıyorsunuzdur.

Getirisi iyi hocam, beni memnun ediyor. Herkes youtube peşinde koşturuyor ama facebookta büyük bir içerik üretici boşluğu var, aklını kullanan facebooktan güzel paralar kazanır.

Getirisi iyi hocam, beni memnun ediyor. Herkes youtube peşinde koşturuyor ama facebookta büyük bir içerik üretici boşluğu var, aklını kullanan facebooktan güzel paralar kazanır.

Facebook ödemeleri nasıl yapıyor? Adsense gibi bir ödeme aracına üye mi oluyoruz? Kısaca bahsedersen sevinirim.

Facebook haddinden karmaşık geliyor bana, bir grubum vardı birkaç senedir içerik girmiyorum 4K kadar abonesi var şimdi içerik girmeye başlasam yine fırlar biliyorum içerik öyle ama cidden nerde hangi ayar var para kazanma menüleri nerede işin içinden çıklacak gibi değil her yerden bir buton menü çıkıyor.

Facebook ödemeleri nasıl yapıyor? Adsense gibi bir ödeme aracına üye mi oluyoruz? Kısaca bahsedersen sevinirim.

Facebookun kendi ödeme sistemi var hocam adsense gibi, sayfanızın para kazanması açıldığında bilgileri doldurup ödeme alma hesabı oluşturuyorsunuz. Her ayın 21-25'i gibi ödemeler banka hesabınza gönderiliyor. Youtube sistemi gibi aynı.

---------- Spam Engelliyici 23:31 ---------- Önceki Mesaj 23:10 ----------

ne kadar kazandiriyor hocam ? 1m izlenmeye nekdr ödüyor

Reels (kısa videolarda) 1 milyon görüntülenmeye ortalama 50 dolar ödüyor hocam. Türkçe içerik. Reels videoları hem hazırlaması kolay, hem de bir gün içerisinde milyon izlenmelere ulaşabiliyor. Eğer özgün ve dikkat çekici içerik hazırlarsanız çok hızlı izlenim alıyor, aynı youtube shorts gibi. Geçen ay aynı gün içinde yayınladığım 5 reels videomun hepsi 1 milyon civarı izlendi 244 dolar kazanç bıraktı, sadece 1 günde.

Buda 17 saniyelik bir videomun verileri

5dnklap.png

Facebookun kendi ödeme sistemi var hocam adsense gibi, sayfanızın para kazanması açıldığında bilgileri doldurup ödeme alma hesabı oluşturuyorsunuz. Her ayın 21-25'i gibi ödemeler banka hesabınza gönderiliyor. Youtube sistemi gibi aynı.

Reels (kısa videolarda) 1 milyon görüntülenmeye ortalama 50 dolar ödüyor hocam. Türkçe içerik. Reels videoları hem hazırlaması kolay, hem de bir gün içerisinde milyon izlenmelere ulaşabiliyor. Eğer özgün ve dikkat çekici içerik hazırlarsanız çok hızlı izlenim alıyor, aynı youtube shorts gibi. Geçen ay aynı gün içinde yayınladığım 5 reels videomun hepsi 1 milyon civarı izlendi 244 dolar kazanç bıraktı, sadece 1 günde.

5dnklap.png

Hocam verdiğiniz bilgiler çok değerli. Acaba facebook para kazanma akışını hesap açmadan içerik atmaya kadar bir başlıkta anlatsanız biz de faydalansak, size dua etsek ne güzel olur :) Nasıl bir hesap açılması gerekiyor vs bunlar biraz karışık geliyor :)

Hocam verdiğiniz bilgiler çok değerli. Acaba facebook para kazanma akışını hesap açmadan içerik atmaya kadar bir başlıkta anlatsanız biz de faydalansak, size dua etsek ne güzel olur :) Nasıl bir hesap açılması gerekiyor vs bunlar biraz karışık geliyor :)

Hocam aslında çok karmaşık bir durum yok :)

Buradan hesap açıyorsunuz:
https://www.facebook.com/?locale=tr_TR
Hesabınızı açarken kendi gerçek bilgilerinizi doldurun, fake hesap açmayın sakın ilerde başınız ağrımasın. Hesap açtıktan sonra eşinizi, dostunuzu arkadaş olarak ekleyin. Arkadaşlarınızla ve takip ettiğiniz sayfalarla etkileşime geçin, gönderilerini beğenin, yorum bırakın. Bunları yapın ki facebook sizi bot bir hesap olarak algılamasın.

Hesabınızı açtıktan 2-3 gün sonrada buradan sayfanızı açın: https://www.facebook.com/pages/create/?ref_type=registration_form
Sayfanızı oluşturduktan sonra düzenli şekilde günlük en az 2 reels atın, para kazanmak istiyorsanız mutlaka özgün içerik oluşturun aksi taktirde kesinlikle para kazanamazsınız.

Daha önce açmış olduğum facebook konusunada bakmanızı öneririm, orada da baya bişeyler yazmıştım :)
https://www.ytpara.com/facebook/157190-facebookta-sayfa-buyutme-ipuclari.html

Ayrıca aklınıza takılan, zorlandığınız bir durum olursa yine sorabilirsiniz. Kolay gelsin, bol şans :)

Hesabınızı açarken kendi gerçek bilgilerinizi doldurun, fake hesap açmayın sakın ilerde başınız ağrımasın. Hesap açtıktan sonra eşinizi, dostunuzu arkadaş olarak ekleyin. Arkadaşlarınızla ve takip ettiğiniz sayfalarla etkileşime geçin, gönderilerini beğenin, yorum bırakın. Bunları yapın ki facebook sizi bot bir hesap olarak algılamasın.

Hesabınızı açtıktan 2-3 gün sonrada buradan sayfanızı açın: https://www.facebook.com/pages/create/?ref_type=registration_form
Sayfanızı oluşturduktan sonra düzenli şekilde günlük en az 2 reels atın, para kazanmak istiyorsanız mutlaka özgün içerik oluşturun aksi taktirde kesinlikle para kazanamazsınız.

Daha önce açmış olduğum facebook konusunada bakmanızı öneririm, orada da baya bişeyler yazmıştım :)

Ayrıca aklınıza takılan, zorlandığınız bir durum olursa yine sorabilirsiniz. Kolay gelsin, bol şans :)

Özgünden kastınız nedir hocam videolar %100 sizemi ait yoksa daha önce yayınlanmış videomu editleyip atıyorsunuz

Özgünden kastınız nedir hocam videolar %100 sizemi ait yoksa daha önce yayınlanmış videomu editleyip atıyorsunuz

Hocam başkalarının yayınladığı videoları editleyip atmıyorum. Videoları sıfırdan kendim hazırlayıp atıyorum. Ayrıca videoların %100 size ait olmasına gerek yok, içeriklerinizde stock video, görseller vs. kullanabilirsiniz.

7048ase.png

Son düzenleme:
Hocam başkalarının yayınladığı videoları editleyip atmıyorum. Videoları sıfırdan kendim hazırlayıp atıyorum. Ayrıca videoların %100 size ait olmasına gerek yok, içeriklerinizde stock video, görseller vs. kullanabilirsiniz.

7048ase.png

Verdiginiz degerli bilgiler tesekkur ederim

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim hocam. H sonu mutlaka mesai harcayacağım :)

Çok sağolun.

Hep bana diyen bi tayfa değil, teşekkürler [MENTION=8247]muda[/MENTION]

5dnklap.png

hocam peki videolar özgün mü olması lazım ? kedi köpek komik video kaza videolari gibi şeyler para kazanmaya uygun mu ?

2.nci olarak uzun videoların artisi varmı mesela yt de 8 dk üstü cok kazandiriyor 1-3-5 saatlik şeyler daha da fazla kazandiriyor. bunun gibi.

Son düzenleme:
hocam peki videolar özgün mü olması lazım ? kedi köpek komik video kaza videolari gibi şeyler para kazanmaya uygun mu ?

2.nci olarak uzun videoların artisi varmı mesela yt de 8 dk üstü cok kazandiriyor 1-3-5 saatlik şeyler daha da fazla kazandiriyor. bunun gibi.

Evet hocam özgün içerik hazırlayın, içeriklerinizde stock video ve görseller kullanabilirsiniz. Ayrıca yapay zeka araçlarından da yardım alabilirsiniz. Kedi, köpek, komik video, kaza videoları, film dizi, futbol, müzik vs. bunlar size ait değilse para kazanmanız açılmaz. Başkalarına ait videolar yüklemeyin. Spama taviz yok facede kurallar çok sıkı ve katı.

3 dakikadan uzun videolar yüklerseniz videonuzda daha fazla reklam çıkar ve dolayısıyla daha fazla kazandırır. Youtube gibi videonuz ne kadar uzunsa o kadar çok reklam ve para.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri