Artık Kabak Tadı Vermeye Başladı

cihan147

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bugün adense raporlarına girdiğimde reklamların tıklama oranını düştügünü farkettim youtube kanalıma girdigimde ise videolarda yeşil dolar duruyor eşleşen telif olmamasına rağmen videolarımda reklam çıkmadıgını farkettim dün 3 haneli bırakan kanalım bugün resmen çöküşte

artık iyice sıkmaya başladı bu iş sizdede böyle sorun varmı yazarsanız sevinirim

Öğeyi denetle yapılmış gibi resim.herneyse kısa video yüklüyorsunuz çokta beklenmedik bir durum değil.kategori içerik değiştirin

Öğeyi denetle yapılmış gibi resim.herneyse kısa video yüklüyorsunuz çokta beklenmedik bir durum değil.kategori içerik değiştirin

evet videolar kısa ama öğeyi denetle yapınca elime ne geçicek 3 gündür günlük 3 haneli bırakan kanal bugün resmen diplerde

Sorun var arkadaşalr reklamlar çıkmıyor adsenseler durmuş .Ben kanallara girip para kazanmaları kapatıp tekrardan açtım zaten çok kanalım yok belki bir işe yarar.
3 farklı ükle ıpsınden baktım reklam yok zaten videolarda.
Yt bu ay kanser etti milleti dicek bir şey yok .

nedenini biliyorum, bir yerde sistem açığı var, birileri fena yt yi sömürüyor, bende başlıcam bugün

Bu sofracık, efendiler - ki iltikaama muntazır
Huzurunuzda titriyor - bu milletin hayatıdır;
Bu milletin ki mustarip, bu milletin ki muhtazır!
Fakat sakın çekinmeyin, yiyin, yutun hapır hapır...

Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin,
Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!

Efendiler pek açsınız, bu çehrenizde bellidir
Yiyin, yemezseniz bugün, yarın kalır mı kim bilir?
Bu nadi-i niam, bakın kudumunuzla müftehir!
Bu hakkıdır gazanızın, evet, o hak da elde bir...

Bütün bu nazlı beylerin ne varsa ortalıkta say
Haseb, neseb, şeref, oyun, düğün, konak, saray,
Bütün sizin, efendiler, konak, saray, gelin, alay;
Bütün sizin, bütün sizin, hazır hazır, kolay kolay...

Büyüklüğün biraz ağır da olsa hazmı yok zarar
Gurur-ı ihtişamı var, sürur-ı intikaamı var.
Bu sofra iltifatınızdan işte ab u tab umar.
Sizin bu baş, beyin, ciğer, bütün şu kanlı lokmalar...

Verir zavallı memleket, verir ne varsa, malını
Vücudunu, hayatını, ümidini, hayalini
Bütün ferağ-ı halini, olanca şevk-i balini.
Hemen yutun düşünmeyin haramını, helalini...

Bu harmanın gelir sonu, kapıştırın giderayak!
Yarın bakarsınız söner bugün çıtırdayan ocak!
Bugünkü mideler kavi, bugünkü çorbalar sıcak,
Atıştırın, tıkıştırın, kapış kapış, çanak çanak...

Para veriyor adamlar.. illa çilesini çektircekler..
Konfeksiyonda son ütücülükdü meslegim 1990 larda bir firmada çalısıyordum para hiç şaşmazdı gününde zarfla verirlerdi ama izin almak , mesaiye kalmıyom diyebilmek , eşin dostun cenazesine gidebilmek imkansızdı beğenmiyorssan kapı orda diyorlardı..
Para veren her kurum , kuruluş , kişi böyle değilmidi.
Burda birine iş için para veriyoruz işi istediğimiz gibi alamazssak vay haline ..

Bi yerden adwords de bedavaya reklam vermek gibi birşey duymuştum bu olanlar onunla alakalı olabilir X firması Para ödemeden reklam verirse Doğal olarak google para alamadığı için yayınlayıcıya para vermez Bkz = %99-%60 Kesintiler
Açığı kapatmak için bu tarz verilen reklamları engelliyor olabilirler bu da doğal olarak videolarda reklam çıkmayacağı anlamına gelir.

Bu ne saçma olay böyle. Veresiye reklammı yayınlanır. Reklamı yayınlatıyolar, üçkağıtçılar parayı ödemeden kaçıyo, sonra parası bizden kesiliyo. Gelde küfür etme şimdi.

googlenin yedigi acigi neden biz cekiyoruzki kesinlesen hesap zaten yok bide kazandiran kanallarda reklam cikmiyor oyle bisey olsa herkesde cikmazdi
Bi yerden adwords de bedavaya reklam vermek gibi birşey duymuştum bu olanlar onunla alakalı olabilir X firması Para ödemeden reklam verirse Doğal olarak google para alamadığı için yayınlayıcıya para vermez Bkz = %99-%60 Kesintiler
Açığı kapatmak için bu tarz verilen reklamları engelliyor olabilirler bu da doğal olarak videolarda reklam çıkmayacağı anlamına gelir.

googlenin yedigi acigi neden biz cekiyoruzki kesinlesen hesap zaten yok bide kazandiran kanallarda reklam cikmiyor oyle bisey olsa herkesde cikmazdi

Googleda para kazanmayı işaretlediğinde otomatik olarak bütün koşulları kabul etmiş bulunuyoruz. Maalesef

Youtube 'un algoritmasına akıl sır erdiremezsiniz hocam
Örnek veriyim

Eğer Kanal >100K Abone var ise A-B-C-D-E-F reklamlar yayınlansın
Eğer Kanal 50-100k Abone var ise F-G-H reklamlar yayınlansın
Eğer Kanal <50K abone var ise Diğer reklamlar yayınlansın
tarzı bir algoritma var ise otomatik olarak kaliteli reklam veren firmalar bu abone sayısının üstünde olan kişilere reklam verdiği için bu grup etkilenmez

Geçen ayın parasınını doğru düzgün kesinleştirmedi. Zaten kasım ayı kazancından bi umudum kalmadı ve hatta banlayacaklarınıda düşünmeye başladım. Hadi bunu anlarım spam ve spama yakın herkese bulaştı neredeyse bu.

Ama bu olay kesinlikle aptalca.

Googlein kendi hatasını herkesin çekmesini anlayamam. Bunu yapmamalılar. Etik değil. Atıyorum sen o kadar özgün kanal hazırla uğraş ama googleun hatasını sen çek. Tamamen saçmalık.

Koskocaman şirketsin bu hatayı bizim çekmemize izin bile vermemelisin. Gerçekten kabak tadı vermeye başladı bu noktada.

Yeni adsenselerde böyle bir durum var eskiler normal bende

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim adensede 10 günlük ama 10 gündür sorunsuzdu bugün böyle birşey oldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri