Artık kanallar 4 ihtardamı kapanıyor ?

efsane1903

Yasaklanmış
baylar bayanlar hesabımın birinde 2 ihtar var. 2 ihtar daha almanız durumunda hesabınız askıya alınacak yazıyor. yani 4 ihtar demek bu. ayrıca 3 ihtarlı kanalım var 1 haftayı geçdi kapanmadı. bug fln mı var yoksa artık 4 telifdemi kapanıyor kanallar.

alın buda resim

Son düzenleme:
baylar bayanlar hesabımın birinde 2 ihtar var. 2 ihtar daha almanız durumunda hesabınız askıya alınacak yazıyor. yani 4 ihtar demek bu. ayrıca 3 ihtarlı kanalım var 1 haftayı geçdi kapanmadı. bug fln mı var yoksa artık 4 telifdemi kapanıyor kanallar.

o iki ihtar aynı gün içerisinde aynı listenden gönderilmiştir, o yüzden tek ihtar gibi algılanmaktadır..

Hocam 2 ihtar tek ihtar sayılmış olabilir diyeceğim bu sefer bana biz yenimiyiz kardeşim diyeceksin yine biliyorum :)

ihtarlar beraber geldiyse 1 tane olarak görünüyor.

o iki ihtar aynı gün içerisinde aynı listenden gönderilmiştir, o yüzden tek ihtar gibi algılanmaktadır..

hayır ayrı liste malesef. hatta ihtar 1, ihtar 2 diye yazılar var üstünde.

Hocam 2 ihtar tek ihtar sayılmış olabilir diyeceğim bu sefer bana biz yenimiyiz kardeşim diyeceksin yine biliyorum :)

malesef öyle diyeceğim. durun resim atayım.

#Telif gelen kanaldaki gariplik

Bu sorunu bu başlıkta tartıştık zaten. Telifler farklı günlerde gelmesine ragmen 2 ihtar hakkınız var diyor bende de. Toplamda 2 ihtarım olmasına ragmen. Arkadaş 1 hafta oldu kapanmadı demiş 3 telifli kanalının. Bu iyi mi kötü mü anlayamadım..

benimde 2 hafta geçti 3 telifi kanalım daha kapanmadı partnerdi

aynı gruba telifciye ait olan yüz video atsan bile tek telif diye sayılır tüm videolar için geçerli

evet arkadaşım doğru ihtar sayısı 4 e çıktı. ihtar sayın 3 olduğunda 3 ila 7 gün arasında video ekleyemezsin hçbirşey yapamazsın ortalama 7 gün sonra kanalına video ekleme imkanı veriliyor ayrıcada para kazanması kapatılmaz ama. Bir ihtar daha alırsan eğer kanalın ve adsense hesabına bağlı tüm kanallar para kazanmaya otomatik olarak kapatılıyor. 4. ihtarı aldığında para kazanma kapatılıyor kanalına giremezsin ama kapanmaz. ilk ihtardan 6 ay süre geçince kanalına girer ve tekrar para kazanmayıda aktif edebiliyosun.

ihtar ve telif aynı şey değil. Bana gelen ihtarlar youtube dendi. ilk 2 si. biri küçük resim , diğeri kız kavgası ve en son gelende 3. videom sarhoş bir kız adına ihtardı. Ama ben thepocttime yayıncılığı aracılığı ile yüklediğim için bana ait olmadığını verileni paylaştığımı söylemiş biraz yalakalık çekmiştim mail atmıştım.. 3. ihtarımı iyi niyet için sildiler. ilk ihtar da bu ayın 21 inde bitiyor. Tek ihtar kalıcak inşallah onunda 2 ayı var :)

Son düzenleme:
alla halla
ben de niye üç ihtarda kapanıyor gidiyor :/

aynı gruba telifciye ait olan yüz video atsan bile tek telif diye sayılır tüm videolar için geçerli

Hala aynı grup felan diyenler var. Yav diyoruz ki farklı günlerde farklı kişilerden telif gönderilmiş. ihtar ile telifin farklılıgınıda biliyoruz pek tabi. Ama gördüğünüz üzere kabak gibi telif gelmiş videolara ve hala 2 ihtar diyor. Umarım dogrudur.

72qvRr.jpg

Gördüğünüz üzere biri 9 temmuz, biri 6 ağustosta gelmiş. Ve gönderen kişilerde farklı. İhtar uyarısını okuyun bakın 2 ihtar hakkı diyor. :)

bende de öyle yazıyo da 3 de kapancak bir hafta içinde uyarısı çıkıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri