Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benimde 2 hafta geçti 3 telifi kanalım daha kapanmadı partnerdi
3 telif yiyen partner kanalım Forela 7 gün içinde kapatılacak diye uyarı geldi dedim 7 gün ne kazansank kardır. Son gün kanalı silecektim uyuya kalmısım youtube kendi kapattı forelada paraya bloke koydu![]()
bunu bildiğim çok iioldu
ozaman altıncı günde kanalı silicem
arkadaşlar bişey sormak istiyorum
life teliften kapanan kanalların parasını ödüyormu
eğer ödüyosa hiç ellemiycem 7 gün sonra kapansın
eğer ödemiyosa altıncı günde silicem kanalı
Life benim 3 teliften kapatılan kanalı ödemişti bloke olayı yalan dolan google ödedimi Life ödüyor ödememezlik yapmıyor adamlar. Ama sen yinede kendin sil youtube bırakma.
mesajınız için tşkler
12 ağustosta 6 gün olacak kanalı silicem
peki 2 3 günlük para doğal olarak henüz yansımıyacak
analistik 2 3gün geriden geliyor malüm
bu 2 3günlük parayıda ödermi life
analistiğe henüz yansımamış parayı
Benim ödemedi bu ay 2 telif vardı silmiştim. yansınyanı ödüyor sadece bir tane sütübozuk dadanmıştı bana türk arkadaş yüzünden 3. telifide atar diye silmiştim kanalı
Peki yansıyanı ödedi mi? 2 Telif oldugu halde kanalının ödemesini aldın mı net
aaa hocam gerçktenmi
benimde partner bir kanalım var 2 gün önce üçüncü telifi yedi ve 7 gün içinde kapanacak yazısı vardı
sizdede 7 gün içindede kapanacak yazılıyomuydu
partner kanalda 3.ihtardan 7gün sonra kanal kapanır3 ihtarli kanalimda aynen bu yaziyor: Hesabınız aldığınız en son ihtardan yedi gün sonra (veya bir ihtar daha aldıktan hemen sonra) feshedilir.
Cümleyi tam anlayamadim acikcasi. Kanal 7 gün sonra kapanacak mi yoksa bir ihtar daha alincami kapanacak?
biz uzmanız pampa merak etme![]()
Takımdaş uzmanım demişsin ama 3 ihtarda kanalın gittiğini öğrenmemişsin daha![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.