Zaten hiç bir mcn kanalı incelemeden almıyordu akıl var mantık var bu mcn lerin alayı özgün kanal bulabılıyorlarsa buyursunlar bulsunlar Youtube nin baştan beri istemediği ayni kanaldan ayni videodan onlarca kopya olması Öz eleştiri yapar isek ayni videodan onlarca yüklemessek youtube nın de bizi rahat bırakacağına eminim Mesala ben Kemal Sunal filmleri izlemeyi Ve Başka Türk filmleri youtube de izlemeyı sevıyorum Şu anda ayni filmi 2 farklı kanalda görmedim 2. defa ayni film yüklense bile ömrü olmuyor dolaysıyla kimse uraşmak istemiyor Artık ne olacaksa olsun spam bitiyormu devam edıyormu çok bilenler için yeni mi başlıyor artık ne oluyorsa olsun Çünkü bizde bu işte ciddi emek verıyoruz son bir aydır veya daha uzun zaman gunde en 2-3 saat pc başında duruyorum pc butun gün açık olmasına rağmen önceden sabahları kalkar iken sankı üstümden kamyon gecmiş gibi yorgun bıtkın kalkıyordum çünkü 10-12 saat yt ile urasıyordum Şimdi 2-3 saat durduğum için sabahları dinç bomba gibi kalkıyorum Yt de ne yapacaksa yapsın bitiriyorsa da bitirsin adamın canını sıkmasın artık Zaten kendısıne para kazandıran bir sürü yt ile urasan ınsanı bezdırdı Kendını bulunmaz Bursa gülü sanıyor yt Zaten iyi youtuberlerın hepsının alternatıf bir işi var kımısı web den anlıyor kımısı e-tıcaret vs den