Artık Özgünüm Seslendirme,Montaj Hepsi Benden Yorumlar Sizden

• Kullanıcı maxiimuss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
5.Son bölüme dini katmasaydın daha iyi olurdu bence

Hayirdir Allah denmesi niye batti bu kadar?

Allah kelaminin gecmesi bazi kalplerde ferahliga bazilarinda huzursuzluga neden olur. Allah ferahliga erenlerden eylesin hepimizi..

Video gayet basarili olmus ilk calismaya göre. Allah utandirmasin..

çok güzel başarılı ama türkiye'de para kazanma zor.Şunu bir dene bence.aynı kanaldan bir tanede ingilizce aç, okuyacağın metni ingilizceye çevir oku. ikisinide takip et hangisi daha başarılı olursa o kanala yönel. bence güzel fikir ben bile deneyebilirim o kadar güzel. :D :)

Tüylerim diken diken oldu. Harika olmuş tebrikler...
Çok teşekkür ederim hocam.
üstad başarılı :)
sağolun hocam
biraz daha canlı olmalısın
kanal tasarımı olmamış
güzel bi intro ayarla
Geleceği çok parlak görüyorum :) ( Türkiyede olmamız dezavantaj olsada güzel olacağına inanıyorum )
Haklısın hocam.Kanal tasarımını ve introyu yapamadım.Çünkü bu konuda tasarımlarım pek iyi değil. bu konuda bana sürekli yardımcı olacak birisi olursa süper olur.
gayet başarılı oluş hocam...
Çok teşekkürler hocam:)
devam etmelisin güzel çalışma
çok sağolun hocam teşekkür ederim
Korkmalımıyım ?! onu anlamadım ;) bence çok guzel başarılı olmuş uzun vadede güzel sabit getiriye düşer kanal devam et...

uzman tv tadında olmuş...
güzel yorumunuz ve uyarınız için teşekkür ederim hocam:)
Valla 3 kullanıcımla beğendim helal olsun :)
çok sağolun hoca hevesime heves kattınız
1.Sesin güzel hocam kesinlikle kendi sesinle devam et derim
2.Sesini biraz daha hareketli, canlı kullan bence bazı yerler çok donuk gibi ilk oldugundandır :)
3.Sürekli konuşmak yerine bazı yerlerde mola verip video falan izletebilirsin 5-10 saniye:)
4.Görsel olarak oldukça zayıf.
5.Son bölüme dini katmasaydın daha iyi olurdu bence
Benim söyleyeceklerim bunlar, tabi daha yeni başlamışsın yolun başındasın ileride daha iyi işler çıkarırsın eminim. Bu tarz videolar izlemeyi ihmal etme.
Hocam haklısınız sesim donuk bazı yerlerde.Ama dün gece vakti yapınca böyle oldu.Birde daha önce hayatımda daha önce hiç seslendirme yapmadım.Ondan olabilir.Özel seslendirme taktik ve tekniklerini araştırıp uygulamama lazım.Onun dışında kanal tasarımı,intro,logo vs bunlarda tasarımım ve editlemem kötü o yüzden.Bu konuda bana yardımcı olacak birini bulmam lazım.Uyarınız ve güzel yorumunuz için çok teşekkürler kesinlikle dikkate alacağım.
hocam konuşurken cok kasmışın.biraz daha rahat konusmaya calıs.sanki bilgisayar konusuyor gibi olmuş.onun haricinde güzel allah yolunu acık etsin
çok sağolun hocam.Uyarılarınızın farkına vardım.Dikkate alacağım kesinlikle.
Valla kırılma ama hiç hoşuma gitmedi seslendirme. Onun dışında güzel video hazırlamışsın.
Bir metni okur gibi değil de kendi sözlerinmiş havasını yansıtman gerekli bence. Galiba bir yerden okumuşsun, eğer okuyup seslendirdiysen birde okumadan anlatmaya çalışıp bir video çekip ekleyebilirmisin. İkisi arasında bir karşılaştırma yapalım.

Yani bir öğretmenin tahta da öğrencilere ders anlatır gibi canlı ve tarz havası vermeli. Şu an sanki çocuklar için olan masallar seslendirmesini dinler gibi bir his yarattı bende. Bir sonraki cümlen veya vereceğin bilgi ne olacak diye hiç merak uyandırmadı,
halbuki bir cümlen bittiğinde bir sonraki vereceğin bilgiyi kulak vererek bekler vaziyette olması lazım dinleyicinin.

Fikir güzel, video yapısı her yapacağın yeni çalışmada daha da iyi olacaktır, seslendirmeye dikkat etmelisin bence öncelik olarak şimdilik.
Benim şahsi fikrim bu açıkcası.

Not: Mümkünse sağ veya sol köşelere ufak kamera görüntünü koy anlatırkene, el hareketlerini ve mimiklerini insanlar görsün.

Edit: Yukarıda bir arkadaş din'i katmasaydın demiş, sana bir fikir; 2 adet kanalın olsun. Birinde din'i katarak işle videolarını, diğerini ise tamamen bilimsel ve din mevzularını işin içine karıştırmadan.
Video kalitesi,tasarım vb. konularda haklısınız.Seslendirmede de sorunlar var elbet.İlk defa yapıyorum.Ama ses tonum güzel.Sizin dedikleriniz bence altın değerinde.Uyarılarınız ve yorumlarınız için çok teşekkürler.
dislike atanlar var :D hiç şaşırmadım :D

hocam güzel olmuş ama seslendirmede biraz sorun var oda düzelir elbet zamanla allah yolunu açık etsin kanalının ....
sağolun hocam güzel temenniniz için teşekkür ederim:)
abi dislikle atanlar daha cok harbi anlamıyorum bizim insanımızı
olsun hocam kendimizi geliştirip insanlara bazı şeyleri gösterebiliriz belki.
[MENTION=12002]maxiimuss[/MENTION] bide ingilizcen olacakmışşş waoow :)
Hocam ingilizcem var ve aksanım da gayet iyidir
Sesi guzel degil diyenler iyi degil diyenler video iyi degil diyenler .. adamın sesi super ve videonun devamınıda merak edip sonuna kadar dinledim :D bi winampi filan kontrol edin belki bir ergenin sarkısını dınlıyorsunuzdur karısmısdır sesler :D
fazlsıyla güldürdü yorumunuz hocam.Belki sesimin bazı yerlerde donuk olması vs rahatsız etmiş olabilir ki haklı olabilirler.Ama benim merak ettiğim ses tonumun beğenip beğenilmediği idi.Gördümkü beğenilmiş.Seslendirmeyi nasılsa geliştiririz,ya ses kötü olsaydı önemli olan buydu ve hevesimi arttırdı yorumunuz hocam teşekkürler
video güzelde sesde sorun var bence ama yinede 2 hesabımlada likeladım.
desteğiniz için teşekkürler hocam

ALLAH yolunu açık etsin kardeş harika bir video olmuş tebrik ederim :) Sesin güzel yalnız ilk videoya girerken dedim herhalde robot okuyor :d Bir kaç video sonra çok farklı oluca-gına emim inim :)
haklısın hocam.Genel itibari ile ses güzel ancak seslendirme biraz iyileştirilmesi lazım.Kendimi sizin uyarılarınız ve eleştirileriniz sayesinde geliştireceğim.Tekrardan teşekkürler.
sesin gayet guzel dindende sasma belki akli basinda olmayanlara basit bir canlidaki mucizeyi görup capini buyutmez + olarakda yolunu degistirebilir ve sende buna vesile olur hem parani hem Allah katinda sevabini kazanirsin unutma bu isi sadece para icin yapma. begenileri izlenimi kafana takma en az bi 30 videoda bile belki göze carpmazsin daha ilginc seyleri paylasmaya devam ederswn bir gun mutlaka farkedilirsin. kolay gelsin ALLAH yolunu acik etsin....
Hocam kendimi aynaya bakıyor gibi hissettim.Çünkü aklımdaki fikir komple bu şekilde:) desteğiniz ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Güzel olmuş lakin tam anlamıyla özgün sayılmaz bence

Sadece senin videonun sağ tarafında önerilenler kısmında görünce dikkatimi çekti.

Sivrisineğin vücudundaki üstün özellikler - YouTube
Hocam fotoğraflar elbette internetten alıntı kendim çekemem ki teşekkür ederim güzel yorumunuz ve desteğiniz için.
Bir problem yok gibi gözüküyor hocam.Video konuda ekli durumda.
Hayirdir Allah denmesi niye batti bu kadar?

Allah kelaminin gecmesi bazi kalplerde ferahliga bazilarinda huzursuzluga neden olur. Allah ferahliga erenlerden eylesin hepimizi..

Video gayet basarili olmus ilk calismaya göre. Allah utandirmasin..
Amin inş hocam.Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim:)
tek kelime ile SÜPER

Çok sağolun hocam hevesime heves kattınız:)

Genel itibari ile ses güzel ancak seslendirme geliştirilmeli şeklinde yorum aldım.Herkese sonsuz teşekkür ederim sizlere arkadaşlar.İnş devamını getireceğim.Bu kayıtı gece 1,2 saat içerisinde aldım.Daha dikkatli yaparsam inş iyi işler çıkaracağım.Tekrardan herkese teşekkürler.

çok güzel başarılı ama türkiye'de para kazanma zor.Şunu bir dene bence.aynı kanaldan bir tanede ingilizce aç, okuyacağın metni ingilizceye çevir oku. ikisinide takip et hangisi daha başarılı olursa o kanala yönel. bence güzel fikir ben bile deneyebilirim o kadar güzel. :D :)

Aynen söylediklrinize katılıyorum hocam.Ancak translate nin ne durumda olduğu belli.Bende orta seviye ingilizce var.Mesela bu videoyu ingilizce çevirecek kadar bilgim yok.Translate bunu iğrenç yapar.İngilizce iyi olan biri destek olursa inş yaparım dediklerinizi.Birde güzel dilekleriniz için çok teşekkürler:)

Hocam biraz daha akıcı, slow hızına ayarlanmış pc sesi gibi geliyor sesiniz.
Ve en az 720p çekmenizi tavsiye ederim.
Başarılar.
Özgün kardeşimizin, aramalarda altlara düşmesini sağlayan, 14 dislike veren şahıslarda aramızdansa onlara sevgilerimi iletiyorum burdan.....

forumda cekememezlik hat safhada ben özgünüme açılan her konudaki videolar dislike'a bogulmus yazık [MENTION=12002]maxiimuss[/MENTION] tavsiyem videolarını forumda paylasma kardeşim.

Çok başarılı olmuş en azından ilk adım olarak güzel.

Geliştirmen gerekenler:
- Konuşma güzel ama çok kasmışsın buna sesine yansıyor, biraz daha rahat olursan daha güzel olur. (vurgu yapmak istediğin yerlerde robotik gibi bir ses oluşuyor kasmandan dolayı)

- geçiş için kullandığın efektleri hep aynı tarz değilde farklı efektlerde kullanırsan çok daha güzel olur.

Emeğin ve başarın için tebrik ediyorum.

Şimdiye kadar forumda Özgüncüyüm diye açılan diğer tüm videolardan kat kat iyi.
Seslendirme olması daha başarılı.
sonuçta biz toplum olarak Okumayı Seven bir Toplum değiliz.
İzleyecek kişiler ya dinlemek ister yada görsel olarak birşeyler görmek, bu videoda ikiside var.

Bazı Türkçe telafuzlarda uzatmışsın kelimeleri Misal Meydan.
Meydan derken inceltme â yoktur gibi.
Meydân'a değildir, Meydanadır. . .

Herkese verdiği destekten,yapıcı eleştirilerinden ve yorumlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.İnş yeni bir video daha hazırlayacağım.Bu seferki daha merak edilen ve çözüm üreten video olacak.Sadece resim slaytı olmayacak.Çekim yapıcam ve üstüne seslendirme yapacağım.Herkese iyi forumlar.

Kardeşim sen dünyanın en iyi en güzel en harika videosunu yap buraya koy insan dışı varlıklar gelip disslike atacaktır sana , bence paylaşma burda.

çok basarılı olmuş tek eksik ses tonunuz kulak tırmalayıcı bi ses tonu olmus robot konusuyor gibi.Başarılar inş en kısa sürede istediğiniz verimi almaya baslarsınız :)
Edit: kanal arka planı falanda son derece kötü spam yaptımız kanallara bile daha iyi arka plan falan ayarlıyoruz :)

Son düzenleme:
burdan yardim bekleme kardes cunku cekemeyenler var dislike basiyorlar videolara

Adam özgün yapmış ve baslangıç olduğu belli eminim ilerde cok daha iyi olacak,
Ama ytparanın bi şeyimden anlamayan tayfası yine ortaya çıkıp egolarını tatmin ediyo size şunu söylüyorum "forumu terkedin artık. "

Hocam bakın olumlu olumsuz eleştirilere hem hoşgörülü ve güleryüzlü yaklaştım.Ama siz haddinizi aşlıp insanı kızdırıyorsunuz.Sizin zekanız bunu algılamıyormu??? tutup ben kendim sivrisinekmi çekicektim??? tabiki internetten aldım fotoğrafları.Salak saçma konuşup insanın hevesini kırmayın yada yorum yapmayın.Eleştirilere herzaman açığım olumlu veya olumsuz.Ama siz resmen art niyet arıyorsunuz ve gerzek gerzek yorum yapıyorsunuz!!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri