artık sıktı baya yeter.Para kazanma devre dışı bırakıldı.

serdengeçti

Kayıtlı Üye
arkadaşlar nedir bu ya 2 günde 3 tane hesabım bu şekilde gitti.yabancı içerik giriyorum.emek veriyoruz o kadar hepsi legal videolar ihtar yok uyarı yok.dünya geneli yok 3.taraf yok.hesap para kazanmaya devre dışı.biri açıklasın neden böyle oluyor bu.

Bugün benim hesabımdada para kazanma devre dışı bırakıldı dediğin gibi bku çıktı youtubenin.

Topluluk kuralları İyi durumda
Telif hakkı ihtarları İyi durumda
İçerik Kimliği hak talepleri İyi durumda

aynen bendede 106 abonesi olan bir kanal hiç bir şekilde uyarı olmamasına rağmen para kazanma devre dışı kaldı

Arkadaşlar ben çözdüm galiba.düm akşam devre dışı bırakılan hesaplarıma giriş yaparken hesap doğrulama ekranı çıktı karşıma.ben de doğruladım galiba onunla bağlantısı var.

bizim hesaplar zaten doğrulanmıştekrar doğrulamaya gerek var mıki youtube çıldırdı biri youtube durdursun :D

Uzun süre düşük kazanç sağlayan kanallar banlanıyo mu acaba

Umarim bir gun Tr'ye de acilir fakat su anda Youtube'un Turkiye icin partnerlik acmadigini ve kazanclarin hepsinin bilinen yolla elde edildiginin farkindasiniz degil mi ?

evet doğrulanmış hesaplar ama doğrulama tekrar istedi.tam bir tuzak...

Bendende tekrar doğrulama istedi ama düzelmedi ne saçmalıktır bu yaaa....

geçtiğimiz gün arkadaşın bilgisayarından giriş yaparken doğrulama istedi, hesabı doğruladıktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar ayrıca telif hakkı uyarısıda yemiştim ilk zamanlar bir tane yine de sıkıntı yok şimdilik

Galiba Trden açılan hesapları kapatıyor olabilirler. Dün r10dada gördüm sanki bununla ilgili birşey.

Uzun süre düşük kazanç sağlayan kanallar banlanıyo mu acaba

roa nın yazdığından hareketle şöyle bir komplo teorisi ürettim :D

acaba uzun süre düşük kazanç veya sıfır kazanç sağlayanları banlayarak, bir nevi video çöplüğüne dönen youtube' u temizleme adımları mı? Bu kanallarda ki videoları spam sayıp komple kaldırması yeni bir uygulama mı acaba? :)

Sadece tahmin yürütülebilir, kesin kapatılma sebebini hiçbirimiz bilemeyiz malesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri